A legtöbb magyar ember számára egy élet munkáját jelenti az az összeg, amelyet egy 2016-os európai bizottsági javaslattervezet szabna ki a tagállamokra az át nem vett illegális bevándorlók után – mondta a kormányszóvivő a Kossuth rádió 180 perc című műsorában szerdán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az a pénz még hiányzik a ,,magánszámláról,, ))))))))))))))))))))
Kookas
és milenne ha a ti tarifátokon büntetne az eu??
RonaGyuri
Túltolt kompenzáció?

Persze a PISA verdikt újabb ékes bizonyítékaként is egyértelmű

Mint ismert a közelmúltban többeknek gondjuk akadt az idézetekkel. Nem csak a megengedetnél sokkal többet, de leginkább az idézés tényét nem jelezve hasznosították másoktól olvasottakat (erős a gyanú, hogy sok esetben erről szó sincs, csak oda-copyzták).
A párt központi napilapja számol be róla, hogy „A korábbi nemzeti konzultációktól eltérően a Soros-tervvel kapcsolatban feltett kérdések mindegyikéhez külön indoklást is fűz a kormány.”. Kiemelten említve, hogy „TÁRSADALMI PÁRBESZÉDET SOROSTÓL VETT IDÉZETEKKEL IS SEGÍTI A KORMÁNY”!
Hic & nunc nem foglakozom azzal az aprósággal, hogy „a mellékelt, úgynevezett infobox”-ok tartalma sem szükséges a vakhittől, csak és csupán azt kell megkérdezzem, hogy ezek az „idézetek”
hol és mikor mondta/írta volna
pontosan hogy is hangzottak volna!
Sajna a többi sem stímmel! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.