Újabb mérés szerint vannak történelmi mélyponton a május óta egyre népszerűtlenebb szocialisták, a Fidesz viszont szárnyal. A borzalmas adatok is közrejátszhattak abban, hogy Botka László lemondott a miniszterelnök-jelöltségről.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Abban a pillanatban kellett volna vagy szemelyt, vagy taktikat valtani, amikor elkezdett latvanyosan sullyedni a letszam.
Ez egyedul botkanak es a gyengekezu Molnar Gyulanak a bune, mert ha Molnar karakan, akkor azonnal megmondja botkanak, hogy haver, az otleteid kivitelezese diktatorikus, es te nem parancsolhatsz mas part vezetojenek, de foleg a tagsaganak sem, mert te sem fogadnad el, ha Gyurcsany az mszp tagsaga vagy vezetosege fele akarna felteteleket szabni.
botka annyira sotet volt, (vagy eppen annyira megvasarolt szemely orban altal), hogy erre nem volt kepes, vagy orban miatt nem is tehette volna meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.