Az Európai Egyesült Államok kikiáltásához vezető út egyik fontos állomása lenne a kötelező betelepítési kvóta, nagyobb számú idegen csoportok szisztematikus beköltöztetésével ugyanis gyorsan szét lehetne zilálni Európa ma még egységes nemzeteit - mondta a Magyar Időknek Völner Pál államtitkár, aki szerint a kvótarendszer a gyakorlatban egyfajta embervásárként működne.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Baromarcú fidess, barom államtitkárai...
justhpeter
2018-ban választás, Völner újra államtitkár szeretne lenni, indul a megfelelési verseny és mivel csak 1 bittel van többje mint a Dörmögő Dömötör kollégájának ő is beszáll a versenybe..
1magyar
Kontinensárulás ez már!!! mérkell és zenekara eladja a saját fajtáját és területét.
Nessy
Azért talán néha az okokat is figyelembe vehetnék a fene nagy migráncsozás közepette! Miért vált földön futóvá sok millió ember??
Tudom, Soros bombái tették tönkre az életüket, hogy Európába jöjjenek, életüket veszélyeztetve. Természetesen akinek van pénze kötvényre, az jöhet, tárt karokkal várjuk. Nem Merkel! Orbán!
Azért az az ország, ahol 1 - 2 ezer menekült miatt eltünik az ország nyelve, kultúrája, identitása, az nem állhat túl stabil talpakon. Ez azért ránk nem vonatkozik még.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.