Érdekes módon az MSZP szavazói közül gondolják így a legtöbben. A 444.hu megbízásából készített egy felmérést a Medián arról, az ellenzéki pártok támogatói milyen összefogást szeretnének az Orbán-kormány leváltása érdekében. A felmérés még akkor készült, mikor Botka László volt a szocialisták miniszterelnök-jelöltje. Meglepő válaszok születtek. A megkérdezettek harmada szerint az lenne a helyes, ha az ellenzéki pártok külön indulnának, pont ugyanennyien akarnak teljeskörű ellenzéki összefogást. 23 százalék mondta, hogy a Jobbik nélkül fogjon össze a többi párt. Az ellenzék és a különböző forgatókönyvek esélyeit ebben a cikkünkben elemeztük. Pártszimpátia alapján tovább bontották az eredményeket, kiderült, arányaiban a szocialista szavazók között vannak legtöbben azok, akik még a Jobbikkal is közösködnének. Egy szocialista forrásunk szerint épp a szavazók átjárása miatt hirdettek meg bojkottot a parlamenti vitanapokra, mert ahhoz együtt kellene működniük a Jobbikkal.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
És erre most jöttek rá? Naná, hogy össze kell fogni a Jobbikkal. Egyértelmű. Aki meg finnyáskodik az kussoljon, mert Orbánt támogatja. Én és a környezetemben élők már eldöntöttük a Jobbikra adjuk a szavazatainkat.
mackoka46
Össze kell fogni, nincs más út. Bár én kétlem, hogy választások útján átadják a hatalmat. Csalnak, lopnak, taposnak tovább oszt jó napot.
Béla333
Majd ha a Feri is úgy gondolja!
Addig ez árulás, ha rábólint, akkor már csak szükséges rossz!
peterkelemen
@mackoka46: Nem baj az ha nem hajlandóak úgy sem átadni, akkor jöhet az aminek már régen jönni kellett volna. A néperejével vagy akár egyesével levadászva az összes fideszeset. Már hiába rúgkapálnak nekik végük. Menekülhetnek Oroszországba vagy Törökoprszágba. Migráns lesz Orbánból is. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.