Saját kormányát fényezte a kormányközeli Figyelő rendezvényén a kormányfő. A miniszterelnök beszéde elején az MTI beszámolója szerint azt mondta, hogy politikusok nem szívesen szoktak újságok ilyen típusú rendezvényeire járni, aminek az az egyszerű oka van, hogy

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Akasztott ember házában kötelet emlegetni

Őfenesége és Kancsi-mancsi zabigyereke torta-szentelője

A derék MTI jóvoltából megtudhattuk – na jó az mno.hu fogalmazott így -, hogy „Saját kormányát fényezte a kormányközeli Figyelő rendezvényén a kormányfő.”
Hozta önmagát, sőt olyanokat is tudott mondani, hogy a média valóban kritikus kell legyen, de nem regnáló kormánnyal! =))
Aztán rátért az önfényezésre és a matyarkodásra. Megtudhattuk, hogy nem csak utolsóként belépni, de elsőként kijönni tudunk a forgóajtón, de sajátos logikánk is van: „ha padlón vagy, akkor vizsgáld meg az alapozást”! Amiből – talán, hogy mutassa, hogy humoránál van – azzal jött ki, hogy szerinte (na jó csak úgy, határozott tényként kijelentette): „A magyarok szeretnek dolgozni, jó a munkabírásuk, kezdeményezők, vagyis nem várják, hogy a sült galamb a szájukba repüljön, és képesek felelős döntést is hozni”.
Ezt követte egy még zavarosabb hablaty is a rinyáló, de a sápot befizetőkről: „szívták a fogukat, de mégiscsak a kormány mellé álltak a bankok, és befizették a bankadójukat, az ország mellé álltak a nagy nemzetközi és magyar cégek, és befizették a különadóikat, és a kis- és középvállalkozások is vállalták azt, amit akkor vállalni kellett”.
Majd kijelentette, hogy „a magyar gazdaság szilárd lábakon áll, és egy felívelő korszak elején állunk”.
Annyira felhúzta magát, hogy a végén még azt is megengedte magának, hogy „2010 óta több mint 3000 milliárd forint maradt a magyar családoknál”!
Ami valószínű igaz, ha nem is az általa összehordott adókedvezmények formájában, hanem a csókosok és potentátok családjai zsebében.
RonaGyuri
Nem lesz ebből bajuk?

A Széles birodalom adu-ászának valósra sikeredett címe

A CÖF-portál mai vezető írása is beszámol Őfenesége bájos üzlettársa Kancsi-mancsi lapjának buliján elhangzottakról. Maga a beszámoló a szokásos, azonban a cím? Nos az elgondolkodtató: „A miniszterelnök szerint a kormány gazdasági reformjainak köszönhetően 3000 milliárd forint maradt a családok kasszájában”
Igen ez egy korrekt közlés. Mármint, hogy az ME szerint! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.