Botka rezignáltan kommentálta Gyurcsány bejelentését. Simicska Ádám viszont nem fogta magát vissza annak kapcsán, hogy a 4 éve még a közös listát és miniszterelnök-jelöltet legvehemensebben követelő volt kormányfő arról beszélt, jövőre nem tervez együtt indulni volt pártjával. Ugyanezt a szocialisták volt miniszterelnök-jelöltje, aki Gyurcsány nélküli összellenzéki listát akart, amibe bele is bukott, sokkal visszafogottabban kommentálta. Mondjuk ő tényleg megmondta előre, csak az MSZP vezetése nem hitte neki.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
""Jól látszik, az MSZP szeretné a közös listát legalább a DK-val, Gyurcsányék viszont pont ezt kerülnék el. Gyurcsány eddig tudott hivatkozni Botka László feltételére (amely a DK elnökét levette volna a listáról), most viszont nehezebben tudják a DK-sok megindokolni, hogy miért is jobb konstrukció a külön indulás a kormányváltás érdekében.""
index.hu/belfold/2017/10/27/a_baloldali_partok_egyezteteseinek_allasa_a_koordinalt_indulas_korvonalazodik/

Még alig egy hete, hogy Molnár Gyula még a saját szóvivőjét is kirúgta, csakhogy Gyurcsány meg ne sértődjön...
Béla333
"Az MSZP megbuktatja Botkát a választások előtt fél évvel!!!, mert közös listát és közös miniszterelnök-jelöltet szerettek volna a DK-val. Mindezek után ma Gyurcsány azt mondja, hogy neki mégsem kell közös lista és miniszterelnök jelölt az MSZP-vel! Sokszor, sokan csináltak már hülyét az MSZP-ből, de ez így ebben a formában nem mindennapi"

Írta a kis Simicska a bejegyzésében!
Eriksson
@Béla333: Gyurcsány minden hívőből hülyét formáz.
Béla333
@Eriksson: 12.16
Ez így van, és a sok csökött agyú még csak észre sem veszi!
Tapsikolnak neki...
picike1
a Gyurcsán és öszödi beszéd nincsen elfelejtve ám és a Horn Gyula ki becézése én még sajnos emékszem rá mert oly gyönyörü rész

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.