Rowan Atkinson filmet forgat Budapesten, de erről alig tudott valaki. A színész elárulta, nem véletlen, hogy nem veszik észre.

A Blikk készített interjút a Budapesten Maigret-tévéfilmet forgató brit sztárral. Atkinson 1992-ben járt utoljára Magyarországon, akkor a Forma1-et nézte meg – Senna nyert. Most forgatni érkezett, de fontos neki, hogy kevés szabadidejében ne ismerjék fel az utcán. 

Budapesten forgat Mr. Bean, így nyilatkozott a magyarokról

A Maigret-t forgatja a brit sztár (Fotó és nyitókép: GettyImages)

Teljes mértékben tisztában vagyok azzal, hogy a világ minden országában ismerik az arcomat, de sokan rácsodálkoznának, hány helyen megfordultam már itt Budapesten anélkül, hogy felismertek volna. Erre megvannak a diszkrét módszereim.

Azt persze nem volt hajlandó elárulni, min változtat, de állítja, vonaton is ült úgy, hogy senkinek nem tűnt fel, kicsoda az utastárs. Az angolok úgy ismerik Budapestet, mint bulifővárost, szóval fel volt rá készülve, hogy részeg brit fiatalokkal fut össze, de nem így történt (valószínűleg nem járt a Kazinczy utca környékén – a szerk.).

Afféle remeteként élek Budapesten. A szállodába visszaérve leginkább már csak magammal szeretek lenni. Szöveget tanulok, alszom és táplálkozom, de csak a hétköznapokon. A hétvégékre haza szoktam repülni Angliá­ba. Amikor az első két részt forgattuk, néhány kollégával kimerészkedtem a városba, és azt tapasztaltam, Budapest csendes hely. Nem ricsajoznak a bulizni ide érkező külföldiek, nálunk legalábbis él egy ilyen kép Magyarországról, hogy itt aztán elengedik a hajukat a brit fiatalok. Az a benyomásom, hogy a magyarok higgadtak, visszafogottak, nyugodt emberek, ami kedvemre való. Szeretem, ha békén hagynak.

(Blikk)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Sétáljon egy jó nagyot éjszaka például a nyóckerben Mr. Atkinson.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.