Bármelyik társadalmi csoport lehet a fideszes gyűlöletgyárak következő célpontja. Néhány évvel ezelőtt ment a mozikban A bűn éjszakája című horror, amely a fiktív közeljövőben játszódik. Az alkotás azóta két folytatást ért meg, jövőre pedig terveznek egy negyedik részt, egy előzményfilmet, mi több, tervbe van véve egy tévésorozat is. A film egyszerű tucat-hollywoodi alkotás. Alapötlete, hogy a nem túl távoli jövő Amerikájában évente egy napon mindenféle bűncselekmény megengedett az állampolgároknak, ekkor az állam nem érvényesíti erőszak-monopóliumát, átengedi azt a polgároknak. Ahogy sejteni lehet, ebben a bizonyos huszonnégy órában elszabadulnak az indulatok, a kormány és erőszakszervezetei félrenézése mellett mindenki megpróbálja megtorolni sérelmeit, vagy éppen bosszút állni az aktuálisan gyűlölni hivatott csoporton. Abból, hogy egy nagy amerikai filmstúdiónál négy mozifilmes folytatást ér a sztori, látszik: nem csak a nyugati világban – és Magyarországon – van igény a...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mesélje maga is

még akkor is, ha a két mese üti egymást

Az mno.hu „A polgári értelmiség útja Őcsény után” címmel adja közre Gulyás Balázs vélekedéseit. Szép számmal fogalmazott meg a valóságtól igencsak elrugaszkodott megállapításokat, talán leginkább abban téved, ahogy Őfenesége hozzá-állását, a mondatai mögötti tartalmat értékeli az öcsényi témában elhíresült reakciójában. Bár a konzervatív értelmiség fogalmával is akadnak gondjai! =))
Azonban van benne egy „story”, ami még ezeknél is jobban sántít. „1988. június 16. Orbán Viktor a Batthyány-örökmécsesnél a saját testével védte a Nagy Imre kivégzésének harmincadik évfordulóján beszédet mondani igyekvő Tamás Gáspár Miklóst”!
Nos ezzel az a gond, hogy egy másik (szintén minden alapot nélkülöző) híresztelés szerint ott éppen a rendőrök őt magát vegzálták! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.