Miután az elmúlt időszakban több művész is elárulta, milyen alacsony nyugdíjat kap, a kormány úgy döntött változtat ezen a helyzeten. Balog Zoltán miniszter törvényjavaslatot nyújtott be - írja a hvg.hu. A jövő évtől életük végéig a legkisebb nyugdíj 4,25-szörösét jelentő művészjáradékot kaphatnak azok a korábban magas elismerésekben részesült, 65 évnél idősebb művészek, akik nem vesznek fel más címen állandó jövedelemkiegészítést, mint például a Nemzet Színészei vagy a Magyar Művészeti Akadémia tagjai - olvasható a portálon.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az Orbáni populizmus diszkrét bája

Balog-páter látványos intézkedése

Látvány-pékség, látvány-konyha és más street-food ihlette látványosság mellett ártunk és qurmányunk – még az átlagos populistákat is túllihegve – az utca bornirtan buta behülyített népének játszik és intézkedik. Hogy mennyire szolgálják ezek a pleps -et azt most hagyjuk, de úgy adják el – sajnos nem kis sikerrel -, hogy Őfenesége gondoskodik a népéről.
A tegnapi nap nagy híre, hogy a derék Balog-páter úgy vélte, hogy intézkednie kell, mert „méltatlan” dolog, hogy celebjeink milyen kevés nyugdíjat kapnak.
Nos eltekintve attól a ténytől, hogy az általa javasolt jelenleg 121ezeret érő apanázs ezeknek még zsebpénznek is édes kevés a közismert anyagi helyzetükhöz képest, sokkal nagyobb gond az az, hogy
egyfelől sokam, nagyon sokan valóban élnek sokkal a létminimum alatt (esetükben annyi segítségre futotta, hogy a gyermekeiket próbálják megsarcolni),
másfelől, és ez a fontosabb: Ezek a derék celebek tudatosan és megfontoltam tettek nagy ívben arra, hogy ne legyen nyugdíjuk. Minden eszközt megragadtak arra, hogy ne kelljen adókat és járulékokat fizetniük, illetve, hogy minél kevesebbet. S ezzel nem csak a nyugdíjukat csökkentették, hanem a rendszer sajátossága miatt minket (adófizető polgárokat) is MEGLOPTAK!
papa.49
Azok meg akik dolgoztak gyermeket neveltek, és kicsi 50000 Ft alatti a nyugdíjuk a csőröslázár szerint nincsenek is !!!
Hogy dögölnétek meg hazug,tetű banda !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.