A munkaerőpiaci elemzések szerint a pénzügyesek bérei fognak meglódulni a következő időszakban.

Különösen az adótanácsadók, pénzügyi elemzők, könyvelők, könyvvizsgálók és kontrollerek örülhetnek az emelkedő bérüknek: az eljövendő két-három évben 5-10 százalékkal nőhet a fizetésük évente a Pénzcentrum szerint. Ez esetükben havonta bruttó 100-200 ezer forint többletpénzt jelenthet pár éven belül.

Ők jelenleg is közel kétszeresét keresik az országos átlagnak, a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat adatai szerint jelenleg bruttó 500-600 ezer forintot kapnak átlagosan. ­2019-re egy átlagos pénzügyi elemző közel 800 ezret, egy adótanácsadó 700 ezer forint körüli összeget, a könyvelők pedig 600 ezer forintot kereshetnek az előrejelzések szerint.

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat statisztikái szerint a légiforgalmi irányítók keresik a legtöbbet, havi másfél millió forintot.

Nagy változások jönnek a fizetéseknél, mutatjuk, kik fognak jól keresni a következő években!

A kutatási vezetők átlaga 950 ezer forint, ami több mint háromszorosa az országos bruttó átlagkeresetnek, amely 290 ezer forintra tehető.

(blikk.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Van a légi irányító, a földi irányító meg a vízi irányító. Korrektor meg már nincs.
Yoda69
Erthetetlen miert ok keresnek legjobban. Mindent automatika vegez, meg robot technologia. Hol er fel ez egy orvos munkajaval?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.