Azután, hogy régiónk országai ígéretes javulást produkáltak az elmúlt 25 évben, több helyen visszalépés történt, egyebek mellett olyan területeken is, mint az igazságügyi rendszerek reformja. Miután ennek a gazdaságra is komoly hatása van, az IMF egy külön fejezetben foglalkozik a témával a legfrissebb regionális elemzésében, melyből kiderül az is, hogy Magyarországnak mely területeken kellene lépni.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Aki Én: Hosszú. Ha eddig nem értetted, hogy miről beszélek, ezután se fogod.
Bármennyit is tépem a billentyűt.
Aki Én
@Eriksson: ...értem.
Egyszer végre nem csak azt kellene látni, hogy valaki kritikát fogalmaz meg, hanem érteni is, hogy miről beszél. Már hazudnia sem kell senkinek aki itt kritizálni akar, olyan nagyon katasztrofális ami itt megy, hogy nyugodtan lehet őszinte.
Eriksson
@Aki Én: Hogy jön ide a hozzáértés és őszinteség? Semmi tudományosat nem fogalmaztam meg 10:22-es hsz-ban. kár drámát kerekíteni belőle.
Aki Én
@Eriksson: Ebben igazad van, de az IMF-ről ez jut eszembe.
Annyi a lényeg, hogy nem szólnak bele, csak véleményt mondanak, amivel sajnos nagyon egyet lehet érteni.
Pöpec
"A korrupció alááshatja az állam azon képességét, hogy befogadó növekedést ösztönző intézkedéseket hozzon, miután kedvezőtlen hatással van a makro- és költségvetési stabilitásra, a beruházásokra, a humán tőke felhalmozására és a szociális kiadásokra."

andy vajna személyére szabott szerencsejáték törvényre gondol az IMF? És mészaros lőrinc közbeszerzéseire és túlárazottságára? Ezek igazából olyan nevelési szándékú intézkedései a fidesznek, amelyek demokráciára próbálják oktatni a magyarokat. Ha sikeres lesz az oktatás/képzés, orbán ceausescu-mód végzi. Én nem bírálnám ezért ezeket az állami intézkedéseket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.