Az Országgyűlés feloszlatását kezdeményezi a Fidesz és a KDNP március 8- hatállyal, az erről szóló határozati javaslatot, a parlament csütörtöki, rendkívüli ülésére nyújtják be - jelentette be Navracsics Tibor, a Fidesz elnökségi ülése után.

Forrás: haon.hu
Feltöltő: shine111
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zotyo
@hmolnarj: egy év múlva annyi tartaléka sem lesz a lakosságnak mint most. Pont egy évvel lesz kevesebb pénzünk.
ArogansAntika
Ebben mi a hír? Mert ha mondjuk az lenne a cím, hogy a "Parlament kezdeményezi a Fidesz feloszlatását" az már érdekes lenne.
(A medvék lazacot esznek / A lazacok medvét esznek)
zotyo
@ArogansAntika: Én tudnék még jobb címet.
A Parlament kollektív öngyilkosságot követett el.
A hullákat újrahasznosítják az újpesti hőerőműben.:)))))
zotyo
pardon...elhunytakat..kegyelet is van a világon:)))
furfang
Én csak azt látom, ha ez a kormány marad 2010-ig, totálisan eladósítja, csőd felé viszi az országot. És van olyan érzésem hogy szándékosan. Mert kölcsön ide-oda költenek és olyan luxusokra, amire nincs szükség. Ez elgondolkodtatja az embert, hogy ekkora a baj, vagy készakarva csinálunk ekkora bajt? Mindez ugyanis annyira beszűkíti a lehetőségeit egy következő kormánynak, hogy szinte elfogadhatatlanná teszi a társadalom számára, mert ha élni akar, akkor vad megszorításokat kell tennie. Persze, ha ezek maradnak továbbra is, akkor is bekövetkezik ez, és Isten tudja mi történik. Szerintem ma már zsákutcában vagyunk,de csak meg kellene próbálni más kormánnyal.
bizalmatlanul
Figyuzzatok, szerintetek van olyan párt ma hazánkban aki tudja a megoldást... szerintem nincs 20 éve más sem történik
csak sarcolja minden kormány a népet!
A politikai elit bmint olyan nincs, nem is volt mindenki aki valamilyen pozicióba került elrendezte a saját és tág családja jövőbeni megélhetését!
Ne gondolja senki, hogy bármi érdemi változás várható, hiszen abban a pillanatban amint a husosfazék közelébe kerül valaki az első dolga kiszedni a cupákot a saját és barátai részére....

Nem megyek el innen sehová, itt van a hazám itt szeretném leélni az életem, az anyaföldben nyugodni, ha kihuzzák a dögcédulám!

Elegem van mindenféle pártból le kell őket váltani mindegyiket és keresni alkalmas egyéneket helyettük, ők megélhetési politikusok valamennyien !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.