Az érintett állampolgárok többsége vélhetően már belenyugodott, hogy egy forintot sem fog viszontlátni a nyugdíjas éveiben a korábbi magánpénztári megtakarításaiból. Egy utolsó utáni szalmaszál lehet a számukra, hogy van olyan statisztikai kimutatás, amelyben még mindig kimutatják ezt a tartozást. A Magyar Nemzeti Banknak az államháztartás pénzügyi vagyonáról szóló jelentése a mai napig feltünteti ezt a kötelezettséget. A legutóbbi, múlt pénteken publikált adatok alapján, az idén szeptember 30. állapot szerint az államháztartásnak 2826,1 milliárd forint kötelezettsége van, amely a nyugdíjpénztári átlépések miatti tartozásokból ered.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: 42
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez maga lenne a csoda,... Hany ember eletet tettek ezzel tonkre? Hanyat kergettek az ongyilkossagba, vagy "csak" hanyan kaphattak szivrohamot?
Kookas
hányszor lopják el ezek a nemzetes gecik!!?
cikicakk55
Jó,hogy felhívták a figyelmüket.majd ezt is gyorsan eltüntetik,vagy titkosítják 100 évre. Az én fiamnak így 13 év nyugdíj befizetése ment valamelyik féreg zsebébe.
Aki Én
Jobb helyeken ez másnap reggel forradalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.