A legtöbb uniós polgár boldog a magánéletben, a munkahelyén és azzal is, hogy ott él, ahol, valamint azzal, hogy az EU-ban. Bezzeg a magyarok.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hát persze, hogy boldogtalan a magyar.
Most tudtuk meg, hogy a világ ura Soros, a létünkre tör, és minden magyar család mellé beköltöztet egy migráncs családot. Mindezt hamarosan. Főleg, ha nem kap még négy évet a nemzeti kormány. Vagy nyolcat. Vagy szabad kezet örökre. Na mindegy. A lényeg, hogy Soros az oka, mert basztatja a magyarokat. Mikor mi magyarok vagyunk. Sőt, a legmagyarabbak. Mármint aki nem libsi, mint a Soros. Mert az csak magyarul beszélő. Mármint nem úgy, mint a durbincs, mert az magyarul nem beszélő nagymagyar.
Szóval a lényeg, hogy aki nem elég suttyó, az nem is lehet igaz magyar. Mármint az igaz suttyók szerint.
Csoda, hogy boldogtalanok vagyunk???
Béla333
Őszintén szólva megértem azokat a honfitársainkat, akik ha külföldön vannak és magyar hangot hallanak gyorsan lehalkítják a hangjukat, csakhogy nehogy szóba kelljen állni velük.
Még a végén kiderül, hogy Fideszes vagy DK-s fanatikust sodort oda a szél!
Ki akar ezekkel konfrontálódni?
Itthon is éppen elég az, hogy nem tudjuk kikerülni őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.