Az emberi erőforrások minisztere szerint maffiamódszerekkel csábítják külföldre az egészségügyi dolgozókat. Az emberi erőforrások minisztere szerint maffiamódszerekkel csábítják külföldre az egészségügyi dolgozókat. Balog Zoltán az Országgyűlés népjóléti bizottságában éves meghallgatásán az orvoselvándorlásról azt mondta, ha a béreket nem tudják versenyképessé tenni, akkor plusz családtámogatásokkal lehetne itthon tartani a fiatalokat. Példaként a családi otthonteremtési kedvezményt és a havi 5000 forintot jelentő házassági adókedvezményt említette – olvasható a HírTv beszámolójában. Mondandójának legkülönösebb része azonban az volt, amikor azt fejtegette: Az agyelszívás az egy nagy nemzetközi üzlet, adott esetben akár maffiamódszerekkel is egyébként.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha azt nevezi balog pater maffia modszernek, hogy kulfoldon minimum a tizszereset kapjak az orvosok ugyanazert a munkaert, es nincsen annyi kizsakmanyolo hetvegi ugyelet, akkor valoban maffia modszerekkel dolgoznak arrafele...
De ne nevettesse ki magat egy havi 5000 forintos eztra penzzel balog, mert ennyibe kerult 2015-ben egy kilo karaj.
Na most egy 4 szemelyes csaladnak ez egy vasarnapi ebedet jelent...
B+ pater, szerinted egy 100 evet tanult ember itthon marad neked egy ebedert???
Gondolkodj, ha van mivel - bar ebben erosen ketelkedem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
@karma1: :) Nem is... :) na... nem kötözködni akartam.
Szép jó estét amúgyilag. Mizu a világ boldogabbik felén? Beszélik még az angolt vagy lassan áttérnek a dicsőséges felcsúti vezető anyja nyelvére? Lehet, h I. avagy Stupid Victor néven Fülöp herceg helyett ő veszi át a trónt II. Erzsébettől...
karma1
@Equus: Szia Dragam, tudom, hogy csak vicco"sz...nnna,... Hat , az angolt ugy ahogy makogjak, vitez feltshutkay I victor rablovezerrol me'g a "futottak me'g" rovatban sincsen szo, ezerrel sut a napocska, kezd melegedni az ido, erik az eper, kikelt a krumpli, ...:o))))
II. Bozsi megharagudott a minivitezre, mert neki is kezet akart csokolni, ugyhogy a tron atadasrol szo se nincsen,...:o))) (Rosszul oltozott paliknak a komornyik ki szokott vinni egy kis alamizsnat, es elkuldik oket Isten hirevel a pichaba,... Ez tortenik a mi vitezlo nagyurunkkal is...Marad a nyakatokon,... Bar ennek nem orulok...:o((((
Equus
@karma1: :D
itt, N 47, E 19-nél még setét éjszaka van, de ez jó nap lesz - mosollyal kezdődik.
karma1
@Equus: Es remelem, ugy is folytatodik a Tied...:o)))) (Mit Te csinalsz ilyen kora reggel??? Nem tucc aluszodni?)...:o)))
Equus
pótolom a tegnapi napot... töltöm a fejem okossággal. Család barátjának ígértem, h szerkesztek neki egy alázatos kérelmet a Nyugdíjfolyósítóhoz - tegnapra.
62 éves, 44 év munakviszony, élete párja, akivel eddigi életét lemorzsolta tavaly meghalt. Lányuk angolhonban évek óta már. Van egy kutyája, egy macskája. Bánatában rászokott az italra, de sikerült rábeszélnem, h vonuljon be elvonóra. Kb. fél éve nem iszik. Előtte munkahelyéről kirúgták, most 40.000 Ft, 210 NZD munkanélküli segélyt kap.
Szeretném elérni, h rendes nyugdíjat kapjon + özvegyit is. 62 évesen erre a kutyának sem kell már.
Arra gondoltam, h az Emberi Jogok Egyetemes nyilatkozatával indítok, hivatkozom a Tákolmányra is, ami szerint nemre tekintet nélkül mindenki azonos elbírálásban kell részesüljön. Ha nőknek lehet 40 év munkaviszony után nyugdíjba menni, akkor férfinak is lehet...
Ezt igyexem összebarkácsolni, aztán meglátjuk apám mit szól hozzá...
karma1
@Equus: Eddig csak az okossagodert szerettelek, de most mar nagyon bejatszik az emberseged is,...:o))) Biztosan fog sikerulni, de en eddig ugy tudtam, hogy VALAMELYIKET kell valasztani, a ketto egyutt nem megy. (Altalaban a nok maradnak ozvegyen, es a ferj nyugdija szokott magasabb lenni, igy altalaban az ozvegyek azt valasztjak...Bar lehet, hogy ez meg Noe barkajan volt torveny...:o))))
Vigyazz Magadra, es forditsd jora a tudasod, mint eddig is tetted...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.