A tolvajbecsület kötelez! Jobban teszik a kormánypártban is azok, akik betartják, mert különben bárhol felütheti a fejét az alábbihoz hasonló "nyílt-levél", ami még náluk is okozhat problémát. A kiszóló beszóló vallomásából kiderül, hogy miként működik a “soha nem hazudó” miniszterelnök pártja, hogy mennyire fontatlan a köz, amikor a magánérdek felülírja. Szóval nap, mint nap. "De épp ezért szólok, hogy a megszokás és a hatalom érzése óvatlanná teheti az embert. Vágyakozik erre is, arra is úgy, mint a futóbab, szalad erre-arra, de gondozója babkarót állít ennek megakadályozására. És mindig vannak gondozók, bármilyen magasra vagy irányba akar futni. "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nagggggyon jo kis cikk,... Ill. komment...:o))))) Szoval egyik fereg eszi mar a masikat, nehogy valamelyikuk kicsit is kiemelkedhessen a sorbol...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.