A Kétfarkú Kutya Párt ezer forintot utalt szerdán az Állami Számvevőszéknek (ÁSZ). Azért szánták el magukat erre a lépésre, mert a Jobbik után az LMP-t, a DK-t, az Együttet és a Párbeszédet is megbüntette az Állami Számvevőszék – 2014-ben még nem kifogásolt irodabérlés miatt. A pártok 5-10 millió forintos büntetéseket kaptak (az összeg mértékét nem indokolták) a 2015-16-os évre visszamenőleg. A Kétfarkú Kutya Párt számít rá, hogy a valamilyen ürüggyel kirótt bírságot ők sem kerülhetik el, ezért egy ezer forintos előleget már el is küldtek az ÁSZ-nek. Illetve, mint írják “…másrészt hátha így megvalósul a burkolt ÁSZ-finanszírozás és meg lehet érte büntetni őket. Vagy minket. Vagy valakit.”

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat ezek a vicces Gergoek mar megint adtak egy fricskat a hatalomnak...- "burkolt ASZ finanszirozas"...Lefaradtam bele...:o))))

En mar kezdenem nagyon kellemetlenul erezni magam a hatalom helyeben: nem tud olyat csinalni, amit ne forgatnanak ki azonnal ezek a sracok...:o)))
Csak igy tovabb, Gergo, most mar csak honapok kerdese, hogy ki lehessen mondani: "A kiraly meztelen!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.