Ez történ szilveszter éjjel: Nem volt felhőtlen a szórakozás az év utolsó napján. Balesetek, rendőri intézkedések szürkítették be az éjszakát. Több mint tíz esetben kellett intézkedni a rendőröknek pirotechnikai eszközök miatt szilveszterkor. Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleménye szerint december 31. 12 óra és 2018. január 1. 6 óra között a rendőrség országszerte 15 esetben 12 emberrel szemben indított eljárást pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt. A rendőrség három

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Régen is utáltam a "petárdát", de most szülőként meg végképp. Annyi szart lehet venni, rakétákat, tűzijátékokat, szinte mindent. Ezt nem, de a suttyónak ez kell, amit be lehet dobni a babakocsi mellé.. Mondjuk én nem hívok rendőrt ilyen esetben, hanem rögtön ítélő bíróságként és végrehajtó szervként azonnal intézkedem..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.