A rendőrök nagy erőkkel keresték azt a gépjárművet, illetve annak vezetőjét, aki egy gyalogos férfit ütött el, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott Sajóvámoson.

Szerdán 18 óra körül Sajóvámoson, a Hunyadi úton haladt egy gépjármű, aminek vezetője a temető előtti útszakaszon elütött egy gyalogos férfit, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

Az 53 éves gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt.

Elfogták a férfit, aki Sajóvámoson halálra gázolt egy 53 éves férfit

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg az érintett jármű és vezetőjének felkutatását. A széleskörű adatgyűjtés kevesebb, mint huszonnégy óra alatt eredményre vezetett. A rendőrök azonosították, majd elfogták boldvai lakásán azt a 37 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A hatóság bűnügyi őrizetbe vette a gázolót, illetve lefoglalta a baleset során használt tehergépkocsit is.

(police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Először hirtelen arra gondoltam, hogy észre se vette, aztán elnézve a képet a furgonról egyértelművé vált, hogy ezt nem lehetett nem látni, szóval marad az alkohol, mert józanul satufék és segítség, amit lehet. Részvétem az elhunyt családjának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.