Politikai szereplőt a Kádár-rendszer végvonaglása óta nem ért ilyen támadás, eddig nem került ilyen veszélybe egy párt részvétele sem a választáson. A Fidesz megint gyávának bizonyult: betiltani (még) nem meri a Jobbikot, inkább gondoskodik az ellenzéki párt ellehetetlenítéséről, röviddel a választás előtt. A piszkos munkát persze kiszervezve a volt képviselője által vezetett, az alaptörvény rendelkezései szerint független intézménynek, az Állami Számvevőszéknek (ÁSZ). A Népszabadság megsemmisítését beindító gombot sem az új fideszes menedzsment, hanem a kiadót eladó régi tulajdonos, az osztrák Pecina nyomta meg. Vagy ahogy például nem Gulyás Gergely, az emberarcú alaptörvénysértő (lásd: plakáttörvény, ahol feles többséggel szabályoztak kétharmados tárgykört) állta útját a szocialistáknak anno a választási irodánál, hanem a számos jel szerint Kubatov Gáborhoz köthető erőemberek.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
a dicső Fülkeforradalmi Kormányt csak dícséret illeti, nem bírálat.
A Párttal, a néppel egy az utunk... Aki magyar velünk tart. Isten velünk, ki ellenünk.
Köszönjük Néked, Orr-bán és bandádnak külön, h élünk és még nem működik a beszolgáltatási rendszer..
NERtársak, előre a a világ meghódítására.
RonaGyuri
Mi is az a szakértelem?

Mármint kicsiny hazánkban mit neveznek annak

Mottó:
Biztosan értek hozzá,
mert a párt nevezett ki oda! =))

A mostanság már mást Szerető Szabi – azt követően, hogy tegnap este még a főszerkesztők klubjában hercigeskedett – jegyzi az mno.hu mai vezércikkét: „A Fidesz aduásza”. A cikk az ÁSZ derék elnökéről szól, - naná, hogy – abból az apropóból, hogy az egykor szebb napokat látott intézménye (aki csak a manapsági szereléseiből ismeri Kovács Árpádot az nem biztos, hogy elhiszi, de egy igencsak jó-hírű intézmény volt) elvesztette a tisztesség legutolsó gyanúját is.
A helyzet az, hogy a derék szerző és/vagy szerki nem tudja, hogy mit jelent az a kifejezés, hogy aduász. Sem eredetileg, sem pedig a köznapi értelemben. Azonban ennél nagyobb gond is van. A cikk így vélekedik az ÁSZ, mint szervezettel kapcsolatban: „a bizalom nem akkor bomlott meg, amikor a terület szakértőjének számító Domokos László akkori fideszes képviselőt választotta elnökké a parlamenti kétharmad, hanem most, amikor minden jel szerint politikai bosszú eszközévé silányult az ÁSZ.”
Nos azt persze nem tudom, hogy a derék szerző bizalma mikor bicsaklott meg - fírkászi múltját ösmervén egyértelműen a G-napot kővetően =)) -, de az biztos, hogy Domokos mint a „terület szakértője” minősítés minimum véleményes. Persze ha az ÁSZ szempontjából vizsgáljuk, mert pártkatonának kellően gátlástalan! =))
Csak példaként mondom attól, hogy Őfenesége bigottsági posztot vagy megbízottságot oszt valakinek egyáltalán nem biztos (sőt inkább az, hogy nem), hogy lövése is van a témához! Gondoljuk meg Rezsi Sziszi a nemzetbiztonsághoz, vagy Tompika az informatikához!!! =))
RonaGyuri
Egy érdekes kérdés

Bár tudom, hogy a mi lenne ha nem túl értelmes kérdés indítás

Az mno.hu mai az ÁSZ szerepét firtató vezércikkében megkifogásoltam az annak vezetésre felbujtott ócska pártkatona szakértelmét. A püffögésem végére majdnem odatettem, hogy persze mint tudjuk: A szakértelem egy ócska komcsi trükk!
Bár nem vagyok benne biztos, de nekem úgy rémlik, hogy ez a megjegyzés Csurkától származik. Nos innen a kérdésem: Hogyan is vélekedne a mai magyar rögvalóságról?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.