Először is: kicsit szembe megyek most a saját elveimmel, hiszen általában nem szoktam szeretni, ha valaki a víziló hatalmas méretein szörnyülködik, miközben lehetne a bálnáén is. Meg döglött oroszlánt rugdosni is csúnya dolog. A magyar jobboldal (tehát többnyire azok, akik a kormánypártot támogatják) elképesztően tele van tévhitekkel, hiszen az egész identitását egy ilyenre építette: amely szerint Trianonért a magyar baloldal (bizonyos esetekben itt a zsidóságot értik) elsősorban a felelős. Legalább ez az állítás megérne egy külön posztot, a jobboldali tévhitek teljes rendszere pedig egy könyvet, de ez egy szerényebb poszt lesz annál.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Shikari: Azt ugye tudod, hogy tettek feljelentést és ott a rendőrség is kimondta hogy nincs Soros terv...Sőt még fideszes EP képviselő is azt mondta, hogy nem tud ilyesmiről. Vagy a Soros pénzén nevelkedett sáskák alatt a Fideszre gondolsz?
Hellcat
@Shikari: Ez hogy jön ide? Vagy te is terelsz mint a fitymasz fanok mikor nem tudnak válaszolni?
Hellcat
@Shikari: Milyen eredményét? Mit látsz te? Te mindent elhiszel amit a kormánypropaganda az arcodba szarik? Ha nem harsogna tőle a média észre se vetted volna 1-2 ezer menekült betelepítését te nyomorult. Hát 20000 fizetős migránst engedett be a királyod...abból tapasztaltál valamit? Az nem zavar hogy arról nem kérdeztek meg? Elvakult barom vagy te is. Remélem felemel a tudat, hogy a teféléd miatt dől romba ez az ország és lesz lassan élhetetelen...a több százezer kivándorolt magyar csak az előszele ennek.
Hellcat
@Shikari: A lájk félrement. Szóval a civilek hagyták beözönleni a bevándorlókat? Aha...hogyan is? Tudod akik a Keletinél voltak azok mentek volna ám tovább, csak a királyod parancsára NEM ENGEDTÉk ŐKET...míg meg nem unták és elindultak gyalog. Szóval a fidesz tartotta itt a menekülteket a legtovább azért, hogy legyen mivel riogatni az ilyen idiótákat mint te. Hihetetlen, hogy semmit nem tudsz arról ami történik. Láttál egyáltalán 1 menekültet is amíg itt voltak???
kokopelli
@Hellcat: Ki a f@ß akart M.o.-on maradni?Csak az őrült bevándorlók!?
A letelepedési ruszkik meg a qrváikkal rég a "Reeperbahn"-on űzik az
ipart visszintes testhelyzetben!(az nem egy vasút) A Roggyan-ték kaszál-
tak,mint Józsi bá'-ék anno a TSz-ben!!Igaz a Tóni takony is suttyó...!
Hellcat
@Shikari: Megint kitérő választ adtál...hiteltelen barom vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.