Mihai Tudose román miniszterelnök szerdán a Realitatea TV egyik műsorában kifejtette véleményét a nemrégiben lezajlott magyar politikai pártok vezetőinek találkozójáról, ahol az autonómiaelképzelések összehangolásáról írtak alá nyilatkozatot.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: farkas
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Ha csak egy zászlóaljat ideküldenek megfekszik Matyarország. És csakis ezek miatt a barmok miatt akik egy-két szavazat miatt még az anyjukat is eladnák.

Hogy érdekli e őket a határontúli magyarság sorsa? A rossebet, őket csak a pár szavazat érdekli és ez nekik minden pénzünket megéri.
Clavigo
@Peller Anikó: Mi közöm nekem a magyarul beszélő román állampolgárokhoz ? ? Nem leszarom??,,,,,,,,,hogy az ottani román m-elnök hogy gondolkodik az ottani,,, magyarul ,,,is ,,, beszélő román állampolgárokról ??
Peller Anikó
@Clavigo: akkor lesz közöd hozzá, ha a román minielnök felidegesíti magát azon, hogy a magyar minielnök állandóan belepofázik a román belügyekbe és ideküld néhány tankot, hogy kussoltasson már el minket. Egyszercsak azt halljuk, hogy dübörögnek a lánctalpak, volt már ilyenre példa. Nekik ugyanis van hadseregük.

És miután képesek a határontúl élő magyarajkúak beleugatni a mi sorsunkba, megszavazva és megszabva hogy mi hogyan éljünk, még meg is utáljuk őket. Még lánctalpak nélkül is.
farkas
Jó lenne nem hallani ilyen igaz, bátor honfiúkról és honleányokról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.