Erős hírcímmel nyitott a szerdai Magyar Hírlap: “A volt SZDSZ-es Haraszti Miklós szerint a „civileknek” kvázi ellenségként kell tekinteniük a számukra elfogadhatatlan, demokratikusan megválasztott kabinetekre”. Mindezt abból szűrte le a napilap, hogy a Magyar Helsinki Bizottság és a Társaság a Szabadságjogoklrt (TASZ) egy olyan kiadványt jelentetett meg, amelyben hét kelet-európai civil szervezet közös esettanulmányt publikált a horvát, lengyel, magyar és szerb illiberális politikai rendszerek természetrajzáról.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Piszkosul szúrja a feltshoothy Néró pálinkagőzös szemeit, hogy a civilek lesik az aljasságait!
Elvégre népuralom lenne, vagy mi a bánat...ha lenne, de nincs! Na, ezt észlelik ezek a fránya civilek, sőt, szóvá is teszik a huncutok!
tudode
Ez a pofagolójával ELSZABADÚLT "élő" Isten, ha az országára nem is, de legalább a saját gyermekei, unokáira való tekintettel sem, ha felelősségteljesen FORGATNÁ A KORMÁNYRUDAT arra nem gondol, hogy MIT HAGY MAGA UTÁN a zavaros lelkületével!!!
.
Sok beszédnek sok a zaja! A világháló MÁS formátumú demokratát "is" megörökített akkor, amikor még NEM BÓDÍTOTTA EL, nem került saját rabságába a hatalom és a pénz oltárán!!!
.
Ilyen megnyilatkozása is "volt":
.
www.youtube.com/watch?v=_5hqJVN0BT0
.
Nem hiába, neki, és az ország számára intőjelként: 2017. nov. 21.-én került fel a világhálóra:
.
Harmadikként, többek között harmadikként azt olvasgatta, hogy
.
""""Történelmi időket élünk. Nem lehet tudni, hogy a történelem mikor ítélkezik azok fölött, akik csak politikát csinálnak, és nem történelmet."""
.
És megcsinálták azok, akik már benőtt feje lággyal SORSDÖNTŐ HELYZETBEN kiröhögte az ellenfeleit, a ma uralkodó haverokkal együtt:
.
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
.
Nincs visszaút sem az országnak, sem nekik. Elfogják nyerni MÉLTÓ BÜNTETÉSÜKET, mert baromkodásuk közepette FELNŐTT EGY GENERÁCIÓ!
,

.

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.