Új aspektusát világította az Elios Zrt. közbeszerzéseinél feltárt szabálytalanságokkal kapcsolatban a kormánypárti Magyar Idők. Felidézték, hogy a sajtóban eddig csak Tiborcz Istvánhoz, a miniszterelnök vejéhez kötötték a céget, pedig abban a korábbi fideszes csúcsoligarcha, Simicska Lajos is tulajdonos volt. A lap cégbírósági adatok alapján azt írja, hogy az Elios többségi tulajdonosa 2012 februártól 2013 júniusig az E-OS Zrt. volt, amely pedig a Simicska cégbirodalom zászlóshajójáé, a Közgépé. Eközben egyébként Tiborcz István is benne volt az Eliosban, a Céginfó szerint 2009-től egészen 2014-ig. A Magyar Idők azt már nem tette hozzá, hogy AMIKOR TIBORCZ MELLETT SIMICSKA TULAJDONOS VOLT AZ ELIOSBAN, AKKOR ORBÁN ÉS SIMICSKA MÉG BŐVEN VÁLLT VÁLNAK VETVE EGYÜTT ÉPÍTETTÉK A NER-T ÉS A FIDESZ GAZDASÁGI HOLDUDVARÁT. Az OLAF egyébként az Elios 2009 és 2015 között elnyert közbeszerzéseivel kapcsolatban tárt fel szabálytalanságokat.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Kenegetik a kakit a fiúk pedig azzal csak nagyobb lesz a szarszag ami belőlük árad !!!
RonaGyuri
Szegény kis Tiborcz panasza

Igaz a párt központi napilapja volt kénytelen az első-elsővej védelmére kelni

Most hogy kitudódott, hogy a gaz EU megpróbál beleavatkozni a magyar választásokba. Volt pofájuk a Őfenesége eddigi első unokája édesapját vegzálni, na jó csak „bepanaszolták” őt a derék megbízható elhárító-tiszt Polt Petyuskánál.
Persze tudjuk, tudhassuk mert meg van a szokott forgatókönyv, hogy Polt megbízható és óriási gyakorlata van a sarak elsikálásában, de úgy tűnik a párt KB központi napilapja nem bíz semmit a véletlenre (vagy csak igyekszik hasznosságát okadatolni Őfenesége szemében).
Egyfelől felkarolta azt a kezdeményezést, hogy ez szegény Tiborcz-kölök nem tudta, hogy mi a jó, mert „a közvilágítási pályáztatás kereteit még a Gyurcsány-, majd a Bajnai-kormány idején dolgozták ki”!
Mindez semmi ahhoz képest, hogy tegnap már azt is megtudhattuk, hogy nem is az első-unoka édes-apja tehet a dolgokról, mert ezt a céget lényegében a rohadt Simicskától kapta ajándékba, hogy legyen miből saját lábon álldogálnia nagyszépségű asszonkájának! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.