A digitális áttörés és a közösségi oldalak a fedélzeti kamerák területén is meghozták az áttörést. Már nem csupán orosz felvételeken szörnyülködhetünk vagy szórakozhatunk vérmérsékletünk szerint, hanem nagy valószínűséggel találhatunk olyan közösségi oldalt is, amely a mindennaposan használt útvonalainkon készült felvételeket gyűjti.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Tehát, akármilyen hülye, akárhogy száguldozhat az utakon, nekem kell félnem, hogy jogsértő vagyok? Aki ezt a rendeletet hozta, annak kivánom, hogy fogjon ki néhány ilyen (meghatározott tipusú autóban ülő) állatot és a baleset után még az kérje ki magának a felvétel törlését, mert az jogellenesen készült.
Az is hülye, aki ilyesmihez még asszisztál is.
quadrocopter
Baromság!
A rezsim által vastagon megfizetett és az ellenzékiek megfigyelésére, sőt törvénytelen(!) lehallgatására(!) felbérelt rezsimcsókos magánnyomozó irodák ( esetenként polgárőrségnek, vagy az E.on overálljába bujtatottan, álcázottan) engedélyt kérnek a megfigyekéshez és a lehallgatásokhoz az érintettektől?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.