A The Guardiannek nyilatkozott. Az irodája később levelet küldött, hogy tisztázza: viccnek szánta egyik kijelentését. „Németország, összehasonlítva, fiatal ország. Nem szeretem, ha olyan emberek oktatnak ki, akik nem tudtak felállítani egy nemzetállamot 1871 előtt” – nyilatkozta a The Guardiannek Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum igazgatója, az első világháborús megemlékezésekért felelős kormánybiztos. Az interjút a 444 szúrta ki, és mint írták, Schmidt irodája később ímélt küldött, hogy tisztázza, ezt viccnek szánta.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azt hiszem, hogy tényleg a humorérzékünkkel van a gond

Kancsi Mancsi bölcsességét idézi a TheGardian szombati cikke

A dolog „Can Europe’s new xenophobes reshape the continent?
” cikkben eleinte még csak, csak - ahogy mondani szokás - hozta a formáját:
„We are Hungarians, and we want to preserve our culture”. Majd „We don’t want to copy what the Germans are doing or what the French are doing. We want to continue with our own way of life”.
Aztán addig hergelte magát, míg: „Germany, by comparison, is a young country… I don’t like being lectured by people who couldn’t even set up a nation state before 1871”.
Nos ez még a terrorhát asszonyától is sok(k), ha nem is meglepő. Az viszont jellemző, hogy ezért sem vállalta a felelőséget, mert később bocsánatkérés helyett pofátlan kijelentéssel fikázta a szerzőket, akik „olyan buták, hogy nem értik még a viccet sem!”
szaboria1
Mariska vedd már észre a te időd lejárt. A fiadtól is vehetnél példát mert nem szégyen fiataltól is tanulni.
advocat
Hülye vicc. Azért mert 1871 óta van Németország, még tanulhatunk tőlük. Mert náluk úgy és aránylag minden jobban megy. Nem szégyen az ifjaktól tanulni! (Itt van pl:Mariska fia. Is.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok