A Schmidt Mária által vezetett Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány elöljáróját ismeretlen kór támadhatta meg, ugyanis a tévedhetetlen asszony - ha nem is végérvényűen - esőnapot hirdetett az általa gründolt, a kormány visegrádi elnökségét záró háromnapos konferencia időpontját illetően.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...nahát...ezek a kurirosok rettenetesen nagy bakira bukkantak..
RonaGyuri
Ami még Kancsi-mancsitól is sok(k)

Finoman szólva is elképesztő az a gátlástalanság és arrogancia amivel ez a némber „közlekedik” a világban

Néha már-már az az ember érzése, hogy ezekben a disciplinákban vetekszik magával Őfeneségével is.
Legújabb meglehetősen nagy visszhangot kiváltott „mit nem enged meg magának” –ja volt, hogy a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány nevében rittyentett egy konferenciát erre a hónapra a V4 magyar elnökségének tiszteletére Európa jövője címmel. Meglehetősen kétes értékű bagázzsal. nekem a „csúcs”Tompika esete az intelligenciával! =)) Na az igazi balhé egy közismert provokátor miatt volt, mert meghívta a konferenciára Milo Yiannopoulost.
Huzakodás kezdődött, ahol a terror-lady hozta a szokásos formáját. A pletykák szerint Őfenesége maga nyögte be a NYET-et. Azonban Kancsi-mancsit nem olyan fából faragták közleményt adott ki, hogy elhalasztják, mert „a közelgő magyarországi országgyűlési választások a pártpolitika harcainak, küzdelmeinek része lett”!
Erre szokás mondani, hogy még tőle sem semmi, de van még lentebb is. A közlemény végére oda rittyentették: „A Közalapítvány a jövőben is az egymás iránti tisztelet, a szólásszabadság és minden emberi érték védelme mentén szervezi eseményeit.”
szaboria1
Mariskának is csak az elhunyt férje vagyona miatt lett ekkor hatalma. Mert jól benyalta magát Orbánnál.
Úgy látszik még a saját fia sem igazán ért egyett vele mert az LMP-vel van.
dr. prédikátor
A lópofájú bandzsamarcsa megint kitett magáért!!!
advocat
Mariskát is Soros taníttatta. Csak már feledékeny. Ja! Az a hülye Alzheimer! Korán kezdi. vagy mégsem véletlen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.