Európában a magyar családok jutnak a harmadik legalacsonyabb átlagáron a gázhoz – reagált a Fidesz-frakció szerdán Tóth Bertalan MSZP-s politikus kijelentéseire.

A szocialista frakcióvezető előzőleg azt mondta, hogy a Fidesz nyerészkedett a rezsicsökkentéssel, 2013 és 2017 között a becslések szerint összesen hetvenezer forintot vettek ki a magyar családok zsebéből azzal, hogy "az indokoltnál magasabban határozták meg a gáz árát".

A Fidesz-frakció reagálásában kiemelték, azok a szocialisták beszélnek, akik a választási kampányukban azt ígérték, hogy nem lesz gázáremelés, aztán kormányra kerülve háromszorosára emelték a gáz árát.

"A rezsicsökkentéssel a gáz ára átlagosan 25 százalékkal csökkent, és a rezsicsökkentés eredményét ötödik éve megvédjük" – írták, jelezve, a fogyasztók minden egyes gázszámlán láthatják, hogy eddig mennyit spóroltak a rezsicsökkentéssel.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a rezsicsökkentés eredményét ötödik éve megvéditek! Ja ha az az eredmény, hogy ebből is ti gazdagodtok! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@papa.49: ezekszerint sok jóra ne számítsunk?
Eriksson
Ha egy ingatlanban öten laknak és közösen fizetik a rezsit, akkor minden egyes lakónak csak ötödannyiba kerül a fűtés, mintha csak egy fizetné.
Ha hiszitek, ha nem. :)))
Sámannus
Hazudnak reggel délben este, és álmukban is.
karma1
B+ es megsertodtok azert, mert az E.ON az ELSO LEGALACSONYABB aron akarja adni a gazt a magyar fogyasztoknak? Nana', hogy ez b@ssza a csoret annak az okos es szep rezsobiztosnak is...:o(((
papa.49
@wagabund: Hát túlzott reményeik nem lehetnek, ha reálisan nézzük a helyzetünket itthon !!!
desiro
"Európában a magyar családok jutnak a harmadik legalacsonyabb átlagáron a gázhoz – reagált a Fidesz-frakció" Igen akik külföldön élnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.