Sámannus

Az Orbán-kormány újabb hat hónapig tartaná fent a veszélyhelyzetet
Vészhelyzet kizárólag az emberek mentális helyzete miatt van.Amíg az Isaura tv is a ti agymenéseket hirdeti addig így is marad. El ment az emberek maradék esze is ez a vészhelyzet, és a romok amit hátra hagytok magatok után.
A Mi Hazánkos Novák Előd bűncselekmény elkövetése miatt elveszítheti parlamenti mandátumát
Ezek minden faszságra képesek. Ilyen az egész bramcs. Minden kelekótyaság eszükbe jut amivel a magyar történelemben felsültünk. Szégyen a nemzetre és az országra minden megnyilatkozásuk.
Nógrádi a német külügyminiszterről: "kár érte, mert csinos"
Tudjuk, hogy putyinba vagy belezúgva, nem kell a rizsa kisöreg a szatír haverodnak jár a csikos pizsama nem te fogod megmondani a tutit, de mindig lesz olyan geci aki fizet ezért a batomságért neked.
A kecskeól való neked ott válogathatsz kedvedre, neked má a káni is jó lesz ne válogass.
Visszafogottan fogadta Orbánt közönsége Kiskőrösön: "Ha két magyar találkozik, pillanatoknak kell eltelnie, hogy három véleményük legyen"
Szegény Petőfi, ha megélhette volna hogy odamész mondta volna, akasszátok fel a zsiványokat is!
Ezért nem mondhattaák az ovisok a verset.
A Sas leszállt! Orbán Viktor így tudatta, hogy megérkezett Párizsba
Szkaffander miatt volt ilyen választékos, óvatosságból, mert köpködni fogják, mint az útálatos képet.
Otthon sokat gyakorolta a suvick köpést is ám,
Amúgy a jobbaknak díszlövés is jár, de azt elkártyázta még 2006-ban
Késeket és kábítószert is találtak a rendőrök a Fradi-szurkolók különvonatán
@Nyírfa: A fradistákat szervezik meg a legtöbb ügynökkel, akik nem csak Gyurcsány lejáratásában vettek rész, hanem a köztársaság elleni támadásoknak is részesei voltak. Ezért szervezik a futbaldrukkereket is országszerte, hogy legyen kiket mozgósítani a kitalált ürügyekkel, ha hatalomba akarnak maradni. Az új pályák körül most bontogatják szárnyaikat az ilyen szurkolóknak álcázott bandák. Vonulgatnak is néha hangos kurjungatások közepette, debil drukkeroknak álcácva nagukat
Viharvert ábrázattal érkezett meg Párizsba Orbán Viktor
Mondom mihez nem vagy hozzászokva: ülsz, fekszik, állsz! Az orrodat fújd a zsepkendőbe, ne szarjál a saját tányérodba sem, az ezüstöt nem rakjuk a gelebünkbe, ha engedi megpusziljuk a gazdi bocskorát, nem nyaljuk össze a kedvesét. Ezenkívül amit kapsz megköszönöd, ha nem behúzod a farkadat és hazasunnyogsz és learatod Matolcsi győzelmét.
Elfogytak a MÁV mozdonyai, dönteni kell, melyik vonal álljon le
Jubb helyeken kiszállnak az utasok hordják a fát a masinába. Elküldeném a csuti görényt is egy kis fa gyüjtrésre, péntek reggelente.
Gyűlölködő, tehetségtelen, kisstílű, frusztrált hazudozó – Vásárhelyi Mária Fábry Sándorról
Kedves Mária a tudatmódosítóval élőkre nem hat az értelmes szó, kiveszett az agyukból a gondolkodás, az értelem nem hat rájuk. a lelkük bezáródott a rongyos bugyellárisukba. Azt hiszik, az ott cincogó garasok felvidítják őket. A baj csak az hogy a zörgő garasok már bakfittyet érnek amikor a kezükhöz ér már vihetik a latrinára és kitörölhetik vele a valagukat.
Gyűlölködő, tehetségtelen, kisstílű, frusztrált hazudozó – Vásárhelyi Mária Fábry Sándorról
A világ történelem könyvében a csüngőhasú csak mint putyin gyepmestere marad. meg az utókornak.
Utolsó figyelmeztetést kapott Orbán az Egyesült Államoktól
@durbincs: halcafat pÍpamocsok az apád egy csacsi seggébe rázott ki, kancácskában lett belőled fitymamocsok trágyalé a fürdőd a szobád trágyadomb. Szád a latrinák bűzét adja vissza szemétdomb a vámkosod. Anyád fingja alutatód apád fasza a cumid.
Utolsó figyelmeztetést kapott Orbán az Egyesült Államoktól
@csak úgy...: Fog-e jönni a varsóigyors 15-én, vagy elhúz magyarország mellett mint a kámfor? A migránsok is kikerülnek bennünket mint a kutyaszart, ezek meg velük riogatnak még mindig.
Utolsó figyelmeztetést kapott Orbán az Egyesült Államoktól
@Őrnagy: Ha van annyi eszed mint egy marék lepkének rájöhetsz, mi van a vacsora mögött. A csüngőhasú félistened elkezdett reaktor fűtőanyagért gazsulálni. és Paks2-t építeni. Ebben kizárólag a franciákra támaszkodhat, ha a muszkákról le akar válni. Nehogy azt képzeld má hogy komákként járnak egymáshoz. Olyan ez mint a vírus gyakori kézmosás, és maszk viseléssel kontrollálni lehet az ilyesmit. Ki kell mosni utána az asztalterítőt, mert bele fújja az orrát, figyelni kell a szobatisztaságra is. Az sem árt ha az ezüstöt megszámolják, vagy csipogót tesznek rá, hogy ki ne vigyék a szobából. Azért kicsit túlzás, hogy Macron valamiféle elismerésnek tartaná ezt a találkozót. Sokkal inkább gyóntatás jellegü és néhány falat után kunsztokat kell csinyáni a kövezkező falatkákért. Valami olyasmi mint Moszkvában a pipongasztalnál. ott egyfolytában a hasát tartotta maga előtt amíg putyint látta.
Utolsó figyelmeztetést kapott Orbán az Egyesült Államoktól
Orbánt már csak egy elhagyott kutyaszarhoz lehet hasonlítani. Gazdátlan és már mindenki letagadja, hogy köze van hozzá. Csak és kizárólag a hívei zabálják kétpofára ezt az ürüléket.
Változást sürgetnek a budapesti iskolában a 12 éves lány öngyilkossága után
A papok a gyerekek zaklatásával gyakorolják a cölibátust? A tanárokra kéne bízni a gyermekeket, nem a csuhásokra.
Az Orbán-kormány megvonta a támogatást az erdélyi Demokrácia-központoktól – Magához Orbán Viktorhoz fordul Tőkés László
Ne gondolja semki, hogy ezzel vége a dalnak! Az orvosok? Ellenség! A tanárok? Ellenség! Az erdélyi magyarok, Ellenség! Kárpátalja, Ellenség. A faszom tudja, ellenség! Má a dákóm is ellenség Bizony!
Az Orbán-kormány megvonta a támogatást az erdélyi Demokrácia-központoktól – Magához Orbán Viktorhoz fordul Tőkés László
Drága nmagyar testvéreimti kígyót öleltek a kebletekre. Nékem fáj legjobban a szívem, hogy csalódtatok abban akire szeveztatokGyurcsány nem akarja, hogy rá szavazzatok, hogy benne ne csalódhassatok. Ha júdást választottatok, lássátok be.ezt beszoptátok mint kisbaba az anyja kebelét. a külömbség az édes tej és a keserű epe számotokra kijózanító lehet.
Kellett a lóvácska házelnökúr umbuldáira, és egyéb huncutságokra, nektek a káni jutott ezért nyeljétek a getzit is.
Rétvári elmondta mire van szükségünk: Hideg fejre és magyar szívre
@Nyírfa:
Szia Nyírfácska!
A magyar szív nem orosz!
És a földön járok
A barackot is érzem.
Megyek is permetezni.
Kiszálok, szólok semmi baj.
Vagyok mi voltam,
Pilláim szerelmesek,de nem pihennek.
Kárpátaljai magyar katonákat alázott a Megafon kötelékébe tartozó fideszes influenszer
Ezek a srácok a leg igazabb magyarok végre valakik akik megmutatják szabadságszeretüket ők az igaz magyarok, 48 örökösei. Abcug PS abcug Trombitás orbán trágyát zabáló szarházi.
Rétvári elmondta mire van szükségünk: Hideg fejre és magyar szívre
A hazugságon kívül nincs más a tarsolyban geci. Semmi nincs bennetek ami a túlélésünkhöz kell. Ki ment a vér a pucátokból. Szarházikkal csak árulóst játszotok. Emlékezzünk ezzel a 48-asokra, hogy ti az ellenségünkkel paktáltok le. Immár évszázadok óta az oroszok a leigázásunkra szövetkeznek. Maradjunk ennyiben. Ti lenulláztátok magatokat az egész emberiség és a magyarság előtt. JÚDÁSOK vagytok.
Az Orbán-kormány megvonta a támogatást az erdélyi Demokrácia-központoktól – Magához Orbán Viktorhoz fordul Tőkés László
Ezek a szarfaszúak pampognak guruló dollárról aki a köztársaságot szüntették meg állami pénzeken. ilyen tyúktolvajok segítségével.
Az Orbán-kormány megvonta a támogatást az erdélyi Demokrácia-központoktól – Magához Orbán Viktorhoz fordul Tőkés László
Mennyé maj posványosra hajlongani ecsém. lehetőleg alfenékig, és nyújtott nyelvvel lessz lóvácska is hogy fosni fogtok tőle.
Menczer Tamás: "A magyar baloldali politikusok a háború folytatását akarják, ezért háborúpártiak"
@Őrnagy: Húgyagyú aki puszta öntudatból leszopja putyint a börtönvárományos terroristát a lator állammot szolgálja faszjankó fasszopó szarköpülő buzeráns.