Sámannus

Súlyos balesete után elhunyt Borsos Olivér teniszező
Hát a lovaginák veszélyesek ám. Má itt is az fránya ablak. Ugyanúgy mint az oroszoknál, de nekik van plutóniumuk is. Tóninak meg röhög a mája az ilyen peches trubadúrok miatt.
Hogyan válasszunk görögdinnyét?
@Clavigo: Á én a pohos bendőjéhez mérem. Legyen XXXXXL-es!
Asszonyszökés miatt törhetett ki a véres verekedés Érden a két család között, a rendőrség vérbosszútól tart
@Clavigo: Szerintem már meg volt a végzés , fölösleges az ügyet tárgyalni. A maffia ügyeiben nem avatkozik az állam.
"Ha nem Orbán lenne a miniszterelnök, Magyarország már holland gyarmat lenne" – megvan az új ellenségünk
Hú de fasza orosz gyarmatnak lenni ám! Má lassacskán a gatya is le rohad rólunk így legalább nem kell a légkondi sem arra a hires hármas retróra se ám!!!
Öngyilkos lett Nánási László volt főügyész
Az olaszok má a XVIII. században is a más farkával verték a csalánt. Akkor a török testvérekkel kötöttek üzletet a magyarok rovására. Nagy volt az élelemmel folytatott átverés, akkoriban az osztrákok is kitoltak velünk. a magyar élőállat export blokád alá került. Nem csodálkoznék, hogy a nemzetközi maffia van a dologban szerintem semmi új nincs a világban. A pohos ezért akar mindent megetetni velünk, pedig ez lehetetlen, mert a mezőgazdaság akkor tényleg bedől.
Nyilván a kézi vezérlésű ügyekben nincs minden papírra vetve, különösen, ha még a miniszterelnök sem vezet jegyzőkönyvet, neki így könnyű kibújni minden alól.
DK: kétezerrel csökkenhet az Audinál foglalkoztatottak száma
Éppen parlagfű szezon van, a pohos már ad is nekik munkát, vagy minyimum megbünteti a parlagfüvet...
Lehidalsz! Ilyen árak várnak idén a Balaton partján
Áááá a mészarosnak feneketlen a bendője.
@namihami: No de az orosz vendégmunkások itt lebzselnek, és nem a tajgában oltják a tüzeket.
Szijjártó: „Nem finanszírozzuk a munkanélküliséget” – Mindenkinek dolgoznia kell!
@Nyírfa: Amit ezek csinálnak abból nincs bevétele az országnak. Egyedül a pohos mondja ki a lényeget keveset kapunk Brüsszeltől. Csak azt felejti el, hogy magunktól kapjuk a legkevesebbet, mert azt is kiszórják az ablakon, amit kapunk.
Öngyilkos lett Nánási László volt főügyész
Már pedig a veszett kutya agyara éppen "egy" főügyész. Ez az ügy hasonló mint az MNB alelnök öngyilkossága, aki az ilyen fostalicskák miatt került padlóra, mint a kedves orosz bankunk, aminek szabad préda az ország. Szentpétervári beruházásban meghintáztatták és a vagyon elszállt alóla. Gondolom itt másik oldalon játsszák el az ártatlan báránykát.
Szijjártó: „Nem finanszírozzuk a munkanélküliséget” – Mindenkinek dolgoznia kell!
@Nyírfa: Mikor vágja valaki ennek a szarjankónak oda, hogy ő miért szórja a dologtalan beképzelt bunkóinak szét a pénzt? Talán ő maga mennyiért dolgozik meg? Azt gondolja, amit más zsebéből kivesz azért megdolgozik. Ezt hallani és rojtos a pofája tőle, és akiknek előadja csak lesnek rá agyatlanul.
Kovács Zoltán egy emlékerdő átadó ünnepségen hozsannázott a vadászturizmusról
Különösen az érdekes, hogy a golyós puskákkal lakott területeket lövöldöznek, mint egy háborúban.
Tudjuk hogy a hivatalos lőtereket nem hagyhatja el lövedék. Ezek a stüszi vadászok meg úgy kezelik a fegyvert, hogy nem ismerik a legfontosabb szabályokat. Háziállatokat és más jószágokat néha embereket is lődöznek. Még olyan is van hogy magukat kövik tökön a pupákok.
Ha az EU állatjóléti törvényeit is figyelembe vennék ha hallgatnának jó szóra is. Már teli van kerítéssel mindenfelé a határ. inkább arra figyelnének oda, hogy ne jöjjenek létre beltenyészetek. Ez ugye még távoli cél csak, mert a túlélés a cél, mert ezek a habókosok ilyesmivel nem törődnek
Látom ám hogyan készülnek egy vadászatra gyülekeznek a potyázók, és az országutak közelében is lődöznek.
Ukrajna olimpiát rendezne
Hajrá tesók, nyomjátok le a pohost, mert az ő esze is elment.
Hadházy: 9 millió maszk helyett csak tizedét, 890 ezret (!!) sikerült legyártani a kínai maszkgyártó csodagépsoron a sátoraljaújhelyi fegyházban
Ez olyan, mint a merjünk nagyot álmodni, pohos mondás.Hát a gyártáshoz gyakorlat is kéne és munkakedv, ráadásul alapanyag, és egyebek. Mondjuk a disznóólakhoz is érteni kell,de az egy másik műfaj pohoskám, menj inkább oda vissza.

@kereső: Csak mostanában aki kezelést akar, év végére kap sorszámot, vagy lenyom 30-40-80 ezer forintot. Ez a szarjankó csak szétszórja a vagyont, és semmit sem tesz.
A dolog pontosan úgy volt ahogyan leírtad, csak a fideszpártiak verték ellene a cinket, meg a húgyagyú orvosi kamara. az emberek többsége ezért maradt távol, a népszavazás a magyar államiság létét tette tönkre, vele együtt a polgárok elemi érdekei ellen kormányozzák ezt az országot.
A lámpánál álló kisteherbe hajtott bele az autó, a vezető a helyszínen meghalt
Remélem szó szerinti az idézet, mert a muszkák elég gyakran hagynak ilyen hibát maguk után, mivel nem értik a nyelvet nem is érdekli őket a baki. A ner meg szintén muszka párti, nem is szól nekik ezért, akár fejükre is [email protected] Pedig az MTI a matyaroké is lehetne, de a csalók elfoglalták, és selypítve hazudoznak.
Erdélyben épít boxakadémiát a magyar kormány
@Nessy: Bocsika, ők egy szóval sem mondták, hogy rájuk költik, csak oda talicskázzák a pénzt, mert idehaza csak a csalánt verik a más farkával.
@volvós: A sok lógósnak kell egy kis kényeztetés ne baxtassuk őket. Náluk ezt hívják munkának. Mindenki tudja, hogy minden keresztyény matyarnak kell a heremasszázs, különben kiszáradna mint a papírzacskó és zörögne a mogyorójuk. Légy megértőbb hozzájuk.:DDD
Ötmilliárd forinttal emelik a közmunkaprogram keretét a koronavírus miatt
Ez a program úgy működik hogy a dologtalan here megmondók elzabrálják az egészet, úgy hogy a nyomorékoknak még mutatóba sem jut belőle. A pohos nyíltan kimondja a tömegek nem kaphatnak semmilyen formában segélyt. Csak és kizárólag az országnak jár, mert az országot megtámadják, és az országot elárulják. Magyarország értsd ezalatt a szerb, román ukrán szlovák orosz maffiát szenved kizárólag a válságtól, ők dolgoznak meg kizárólag mindenért. A parlagfüvet pedig jól meg is büntetik, mert nem akar dolgozni.
Kiderült Orbán Viktor első fiúunokájának neve
Egyenlőre még nem Juliska majd módosítanak törvényt ha szükséges lesz...
Erdélyben épít boxakadémiát a magyar kormány
Erős a maffia érdekérvényesítése, mert a fele orosz vagy ukrán. Elvesznek a románok közt, és csak uszítani mennek oda. A pohost meg az újukra csavarják.
Megszületett Orbán Viktor negyedik unokája – fotó
Azt kívánom csak neki, hogy ő legyen a legboldogabb putri lakó, aminek még ajtaja is vászonzsákból van, azért az egyért .csak, mert még van ilyen.
A NAV zár alá vette a 11 gyermekes, letartóztatott világbajnok kenus képviselő házát
Ha kivered a veszett kutya szemfogát az is dorombolni fog. Ha holnap kiszáll polt petya a bicnicből a pohosnak is jut majd a pórázból. No jó ez csak egy lehetőség, egy szép napon lehet őt is vezetni fogják nagy golóbissal a bokáján. Csaxólok, van itt más gubanc is taplókáim.
Hamilton őrjöng mert a Hungaroringen alább hagyott a térdelős őrület
@silber13: Ő egy moszkovita köcsög,csak erdélyinek adja ki magát. Megszökött a lágerből és itt rontja a levegőt. Most a tajgában kéne neki tüzet oltani, mert a moszkvai gnómja össze csujházta olajjal a tajgát, és kigyulladt. Úgy jönnek onnan felől a hírek mint egy feketelyukból csak mikor beszippant valamit akkor jeleznek valamit a műszerek.
Egyébként mindenben az USA-hoz hasonlítanák magukat, csak az életszínvonal van jócskán a béka feneke alatt.
A miénk is ott lesz nemsoká, ha bevezetik a 13. havit. Érdekes hogy akik onnan megszöknek, milyen ádáz hívei ennek a debil rendszernek. Hallottam már tőlük azt is hogy a tajgában nincs semmi közszolgálat bezzeg minálunk bőségesen van még lerombolni való. Egy rothadt narancsért a faterjukat is meghágnák, vagy a szamarat amivel idejöttek.
Kabinban öltöző kislányokról készített felvételt egy férfi Győrben
@SystemError: Most esett át a nemzetbiztonsági rostán. Röktön bexarok ez a kormányképes lúzer banda.
Üzenet a libernyákoknak: többen nyaraltak idén, mint tavaly: júliusban 1,2 millió magyar nyaralt belföldön
A libernyáknak nem kell üzenned minden áldott nap az ő fenekét látod te nyomorék azzal kelsz és azzal fekszel.
A libernyák az a hitehagyott agyhalott aki szétóbégázza az agyát, és te nagykanállal zabálod ezt a trutymót, amit kihány.
Ha a lepke agyad még nem fogta fel, hogy idén Mása kása Szása.
Furkó mennyé inkább tüzet oltani otthon a tajgába, talán hasznodat vesszük, főleg ha odakozmálsz valamelyik mocsárban, ahol kipocskoltátok az olajat..
Megalakul a Szoptatást Támogató Nemzeti Bizottság
Inkább a kakilás kultúrájának tanítását segítsétek, különös tekintettel az autópályák mentén létesített pihenők esetében. Gyakoroljátok az eldobás észrevehetetlen technikáját. Nemá hogy ezen röhögjön a világ médiája pupákok!
Nevezzetek ki hozzá kormánybiztost is a rokonságból lehetőleg.
Eltitkolt magyar dinasztia
@durbincs: Jáj te meg Soros Simicska utód, röviden SS bukjál te a csunyájukra:DDD