Sámannus

Egy magyar startup áttörése a vírus elleni küzdelemben
Sajnos nincs magyar aki orvoshoz forduljon... A kleptokrácia betiltotta a gyógyítást aki nem menekül a népüldöző agresszió elől az előbb vagy utóbb halálra lesz ítélve. A sok krónikus beteg nem tud orvoshoz fordulni. 2008 óta a gyógyítás és annak minden eszköze leépülésben van Köszönhetjük ezt a hazaáruló ocsmány hatalombitorlóknak.
Gyurcsány keményen beszólt Kövérnek: "Házelnök úr, ne krákogjon, hanem szopogasson valamit!"
@verőce21: Szopogat köteles testvér is mély torokra, kizárólag a demagóg diktátorok udvarában. Egyenlőre a fidesz élmezőnye bukott meg szarköpülésen amit az erszténységgel emeltek magas polgári értékszintre. Ó dicsőség néked fityesz oly bölcs vagy, hogy szopogatásban is világelsők lehettek.
Két új szóvivővel újít be a Fidesz
Az egyik Kínából, a másik Orosz országból hozza a szót.
A magyar halálozási adatokból egyértelműen következtethető, hogy a járvány elleni védekezésben a szakvezetés ellehetetlenül, mert a technikai jellegű gazdasági bűnözők az orvosi tevékenységeket egyértelműen akadályozzák, amikor rátelepednek a gazdasági és szakmai irányításra. A 2008-as népszavazás óta a gyógyítás hazánkban teljesen ellehetetlenült.
Mára nem a hálapénzt tiltották be, hanem az orvosok, és ápolók folyamatos egrecírozásával, a gyógyítást.
A pohos ártatlan pofával diskurál a lakájmédiában, eközben a helyettesei minden követ megmozgatva rabolják le az egészségügyet.
Valóban ideje lesz nemzetközi segítségért folyamodni, hogy a járvány és a politika ellen védelmet kapjon az ország, mert már több országnak is homokozójává váltunk.
Németh Szilárd sonkákkal pózolt
Nagy adakozás közben ahol az önkormányzatnak sikerült húsvétra sonkát ajándékozni, sikerült olyat is eladni nekik, amitől még a kutya is undorral fordult el. Sziszike kapd be mindet!
Szijjártóék bekérették a német nagykövetség ügyvivőjét Petry Zsolt kirúgása miatt
Zsóti te nagy fiú vagy. A kapus edzők mióta tanítanak propagandát? Ki a túró kérte, hogy leokádd a másik kollégádat?
Szijjártóék bekérették a német nagykövetség ügyvivőjét Petry Zsolt kirúgása miatt
Másszál petya az ereszen oszt jó napot! Csókolgasd a józsikádat. Mennyé má a hülye köcsög haverjaidhoz ott játsszad az agyadat.
Müller: meghalt egy 8 hónapos, koronavírusos baba Magyarországon
Gondolom, ennek örülsz is nyanya nálad van a nyunyókája? Meddig fertőzitek a nemzetet?
Dr. Novák Hunor: Ha nem lesz elég jelentkező, ki fogják kényszeríteni az oltások beadását
@Szeparepa2: Jelenleg minden vakcina rohamtempóban készül. Ha valamelyiket nem ellenőrzik kellőképpen a probléma lehet a kapkodás miatt. Nem lehet egyoldalúan kiállni egyik szer mellett sem, mert a kapkodás veszélyt jelenthet az összes vakcinára. Ha a egy védekezés túlterheltté válik a kockázat megnő.
A keleti vakcinák előállítása ha nem kontrollált, az lehet a használhatóság feltétele, hiszen nem tudjuk mit fogadunk el.
A kereskedőknek minimálisan betekintést kell engedni a gyártóknál, hogy a bizalmatlanság megszűnjön.
Ha erre gondolsz igazad lehet, és ésszerű lenne hogy a kötelezővé tétel a vakcina választást megengedő feltétellel teljesüljön.
Jakab Péter válaszolt Deutsch "panelprolizására" – Ne provokáljatok, Tamás!
@RonaGyuri: A Jobbik akkor lesz megfelelő szövetséges, ha olyan jelölteket állít akikkel a koalíció megalapítható. Nagy politikai érzék kell ahhoz, hogy valakit a baloldal úgy fogadjon el, hogy számíthasson rájuk. Szerintem, még van olyan ellenzéki párt most is, aki a fidesz támogatásával vegetál. Nem tudjuk, hogy nem válnak-e árulóvá, és a régebbi moslék koalíciót táplálják. Ehhez csak néhány ilyen személy szükséges, és minden maradhat a régiben, sajnos.
Ne legyen igazam csaxóltam, milyen fontos az állhatatos ellenzék létrehozása. Nem tudjuk ki képes még a fidesz módján teljesen szembefordulni mindazzal, amit a választóknak ígért.
A Jobbik szerint a nyitás oka a foci-EB
Rájöttem mi van a háttérben. A szotyi termelők sürgethették a dolgot. Tudjátok a muszkák szeretik a legjobban. ők úgy is tudják enni, hogy amikor az egyik oldalon kiköpik, a másikon beveszik. Mire körbe megyen a szájukban ez komoly nyelvmunkát igényel. Nagyon valószínű hogy ezt fokozott nyelvtevékenységet más esetekben is alkalmazzák. Erre épül a ner is.
Újra kettőezer alatt az új fertőzöttek száma, viszont több mint háromszázan meghaltak itthon
A járvány ha szabad utat kap a jelenlegi fertőzöttség dupláját is elérheti, de már a fiatalabb korosztályban. Szerintem a népirtás még csak ezután jár csúcsra
Elkapta a koronavírust az olimpiai bajnok sportlövő, kórházba kellett szállítani
Az előző két hullám tanulsága, hogy minél magasabb fertőzöttségre nyitnak annál magasabbak a veszteségek.
Jelenleg a járvány csúcsán készülnek lazítani, ez felér egy tömeggyilkossággal. Most a gyermekeken a sor. Mivel megjelent közöttük is a veszélyesebb változat, nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy mi fog ebből bekövetkezni.
Hazudozhatnak a csicskák bármit a szakemberek nem sok jót várnak.
Végül csak kirúgta a Gulácsit szapuló Petry Zsoltot a Hertha BSC
@Málna: Éjjen az örök és megbonthatatlan putyin putyinovics, még a gatyájába nem vizel.
Osvárt Andrea így reagált Karácsony oltásról szóló bejegyzésére
@Gyurka80: Szóval ez pontosan azt jelenti, hogy a biztonság nincs meg a keleti vakcináknál. Azért kár fizetni mint a katonatiszt, ha nincs meg a hatékonysága, és erre mondják, hogy hamis biztonságérzetet ad. Jelenleg hiába kétszeres az átoltottság, ha a nemzetközi adatokkal összevetve fölötte vagyunk az átlagos elhalálozással.