Sámannus

Vakcinabiznisz: "Orbán hatalmas balek? A kínai kommunista barátai átverték!"
Pohoskám jó lenne hamegvásárolnátok azt a rahedli lélegeztetőt, mielőtt szétajándékozzátok a világban.Vagy fizettesd meg a külgazsasági vízfejekkel, akiket te portyázóknak titulálsz. Ne fejtsd el emiatt te is nyakig ülsz a szarban. Nehogy má ne tudd kik zabráltak a legtöbbet. üsd pofán őket és ne az egészségügyre hivatkozzatok, mert ti csak a lopáshoz értetek el mis húzhatnátok a jó francokba.
Ádáz ellenségei vitték házhoz a meglepetést Orbán Viktornak – videó
@NKF: A fing hang olyan Magyar Nemzetes kínai hangzású, ha lehetne inkább őket k eresztelném el, de javasolnám kultúránk egyéb értékes kincseit is felhasználni, mint az al-far hang, a végbél szél, vagy űrgyűrű fütty k eresztneveket is
"Minden Idők Legkevésbé Külügyminisztere elsütötte a falon lógó puskát" - Brávó, Jobbik!
Petya baszki te előbb számoljál el a lélegeztető gépek árával, fizesd vissza az államnak és húzzatok el a jó büdös picsába!
Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros a Bl selejtezőjében
A fradi tévé szerint a néger játékosaik azért jönnek ide, hogy jóllakjanak... bizony ilyen riportot is készítettek velük...
A kormánymédia most azt találta ki, hogy tűzveszélyes egy méhlegelő
Igaz szín tiszta i gazság amit a ripacs állít. Én is láttam többször is amikor a méhecskék a sörös dobozokat, csikket dobálnak szét. Külön kiemelném akik még a szerkesztőségbe is beszólnak. Hála az nereszyény jóakaratnak mindig van aki hét sor bőrt húzna le a méh legelőről Áldassék az ő mérhetetlen gyűlöletük a természet iránt.
Bezzeg Oroszországban már tíz-száz ezer hektáron lángol a permafroszt. Hála az Úr i gazság tevésének ide jönnek és fossák ránk az okosságukat, közben a fagyott földdel sem tudnak békével élni. Nincs ott nekik semmi dolguk csak ebben a lerohasztott nyomorék országban.
Igaz-e bűzös pofájú retkes komcsik, akik tovaris putyinnak csókolgatják az arcképét, mint a pohos teszi.
Megjöttek a fővárosi antitestvizsgálat első eredményei: a Sinopharmmal oltott 60 év felettiek negyedének nincs antitestes védettsége
Kínai fos, és kínai pihentetett lélegeztető gépek, nuku tesztelés nuku oltás ribanc hazaáruló folyamatosan züllő eszement "kormányzás"
Börtönbe megy a budapesti férfi, aki 40 millió kaszált jogvédett filmeken és sorozatokon
Ne igyál annyit budi gyuri. Csak ki kell józanodnod, és józanul fogod látni a világot is.
Kiadta a kormány a megyékre bontott oltottsági adatokat: Budapest a legelső
Bizony az oltásellenes kampányt valójában a kormány folytatja már alig várják, hogy a 15000 lélegeztető gépet üzembe helyezhessék.
Másképpen az őrzés kidobott pénz az ablakon.
Én inkább őket őrizném egy sötét zárkában, ahol a lajstromba vett bűneikért homokot szórnak a fejükre.
Novák asszonyság a tesztek tagadásával inkább a horror negyedik hullámát készíti elő igen aljas módon.
Amikor pénz kidobásról handabandázik, bizony a háromszázmilliárdost pénz kidobás bűnét is takargatja, vagyis bűnrészességet vállal a hazaárulókkal.
Az adatok visszatartása csak azt mutatja, hogy a lopáson kívül mással nem törődnek.
Felkészülés a delta variánsra: ezt az oltást érdemes beadatni másodikként, ha az első AstraZeneca volt
Karikó Katalinnal pózolnak, közben a kínai fossal zabrálnak mint a zállat. A sok ütődött meg magasztalja a gazemberséget.
„Ti menthetetlenül hülyék vagytok.” – Szétsavazzák a kommentelők a Fidelitast, mert gaznak nézték és lekaszálták a Vadvirágos Budapest növényeit
@Gyurka80:Ja! Még egy sztorim s van. Az autómon darazsak fészkelték be magukat a városi parkolómban. Akkor mééég nem volt kertes házam.
Majd meséld el a nagytudású köcsög origós "professzornak" mi a lónak a himbilimbijéért fészkeltek mind a két oldalra, amikor a pázsit ott virított az autó mellett. Sem bokorra sem fűben nem telepedtek le, csak a kocsi első ajtóinak zsanérjai felett.
Megsúgom neked azért mert ott nem kaszáltak, és védve voltak a természetkárosító balekoktól.
„Ti menthetetlenül hülyék vagytok.” – Szétsavazzák a kommentelők a Fidelitast, mert gaznak nézték és lekaszálták a Vadvirágos Budapest növényeit
@Gyurka80: te vagy ott a kerti törpe ahogy értesz hozzá, és beszopsz mindent, mert nem látod meg hogy milyen veszélyek leselkednek az állatokra, mert azok tehetetlenek az emberi "lelemény" ellen. Nevetséges vagy ezzel bunkó hozzáállással. A saját kertemben én sem takarítok le mindent ami nekem nem kell, mert látom, hogy az állatoknak milyen fontos minden bokor és fűcsomó. Kár hogy a politika a legvédtelenebb élőlényeken keresztül próbál gyűlöletet kelteni. Szégyelld magad, mert te is sötét vagy mint azok a ficsúrok.
Gúnyos mémmel búcsúztatta Rossi a magyarok Eb-ellenfeleit
Ennél csak az vitzesebb, hogy az utolsóknak is az utolsója vagy kiskukacú pöcsfejkém..
„Ti menthetetlenül hülyék vagytok.” – Szétsavazzák a kommentelők a Fidelitast, mert gaznak nézték és lekaszálták a Vadvirágos Budapest növényeit
@Gyurka80: Bizony te szerrencsétlen ha a Tescóban mézet veszel az is kormos geci csak ahogyan mondod. Ülj bringára és járd körbe a parkokat egy este utána több eszed lenne mint egy kerti törpének pedig az egész nap a kertben lakik. Pont annyi eszed mint a ficsúroknak akik csak szopógépek. nem veszed észre, hogy magad ellen háborogsz?
A fos Kínában, már a méhek is elpusztultak sok helyen a gyümölcsfákat is a paraszt porozza be kell ez neked?
A leggyalázatosabb eszköznek tartom a fűkaszát, ha ész nélkül használják. Állj a tükör elé és köpd szembe magad.
Origó..."szakember" egy tetves köcsög ne gyere vele ide. Persze elhiszed nagyokosnak hogy a lebetonozott térkövön gyűjtik a mézet. Monygyál még ilyen szaftos hülyeségeket, vagy a kopaszra nyírt fejeden mi?
A gyerek az igazi befektetés: a fizetés 100 százalékára nő a csecsemőgondozási díj
Bizony bizony, százszázalékos inflációt vernek a nyakukba az építőiparral csalárd baráték.
Elindult a regisztráció az ingyenes budapesti antitestmérésre, van azonban egy bökkenő
Ami a híg fos vakcinából maradt megitatnám a 133 bátor hazaárulóval , hogy apró fosással küzdjék le a hátralevőciklust.
A kormány éppen minősített nemzetárulást követ el – Az LMP azt is elmondta, miért
Petya te még rábaszol az ámokfutásért amit a magyar gazdaság kifosztásával teszel. Kurvapecér vagy, mint a többi fidesznyik. Az ajándékozás az nem gazdasági tevékenység lóbaszókám, hanem nyílt lerablása az országnak a legocsmányabb ürügyekkel.
Jakab Péter után Szabó Tímea is többmilliós bírságot kapott Kövér Lászlótól – Itt az indoklás
Miért ne kapának én csak egy nyugger vagyok és mégis kilopja ez bűnbanda még a szememet is ők is csak a munkájukat végzik. Akit a fityfasz nem büntet az nem is rendes ember.
Kövér László: Magyarország magyar ország akar maradni
Ez csak szófosás a maffia már rég rabszolgatartóként dúlja az országot, mindegy orosz ukrán kínai vagy szerb román ott rúgják tökön az országot ahol érik.
Jön a Békemenet, minden eddiginél több dühös fideszest várnak az utcára
Dől a lóvácska az MVM-ből nem kell az áramot lopni, mint Lajcsiéknak, mert a cégen vágtak ütőeret. Szívják a vérét mint a piócák.