Sámannus

Orbán Viktor gratulált az új amerikai elnöknek
Elírás történt kérem szépen csak gazsulált, mert csak azt tud.
Szijjártó: megérkezett az orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet
Számolj el azzal is mennyit kaszáltok, mert hogy a tenyered viszket az hét szentség.
Áder megszüntette nyolc ember magyar állampolgárságát – ez volt az oka
Lenne nékem is nyolc jelöltem, kinek kéne még elvenni az állampolgárságát, azt hiszem azoknak a hivatalnokoknak, akik kiállították a papírjaikat, neked meg a szamurájok becsületkódexe szerint a kardodba kéne dőlni.
Nyílt kérdések fotelvirológusoknak is
@GeoCravker: Hát én tényleg egy fotelvirológus vagyok, de nem teljesen hülye. Ha kicsit lekezelő is a jelző megpróbálok igazi fotelvirológushoz híven a magam módján válaszolni. Lehet hogy nem a saját kútfejemre támaszkodom, de annyit elárulok, hogy a vakcina fejlesztésének az nRNS-en kívül volt másik feladat is. Éppen a hatóanyag védelme miatt állítólag be kellett csomagolni valamibe, hogy eljuthasson a célhelyre. Ez nem olyan bolti parizeres csomagolószer, hanem egy szerves vegyület, ami körül veszi az mRNS-t.
Az én kútfejemben az a feltételezés pattant ki, hogy a hatóanyag védelmét a csomagolószer addig látta el, amíg fel nem melegedett. Lehet, hogy nem csak a hőmérséklet játszik itt fontos szerepet, hanem az idő tényező is, ugyanis amint a csomagolószer lehámlik az mRNS-ről, elkezdődik a lebontása is.
Ezért kell tehát időben késleltetve kiolvasztani, és felhasználni néhány órán belül a pfizer vakcinát.
A vakcina tehát csak fizikai folyamaton megy keresztül a védekező reakció a sejten belül kezdődik.)))
Karikó Katalin kapja idén Szeged díszpolgári címét
@jesz: Éppen most magyarázták meg a férfi és a nőszerepét a tizenegy éveseknek.
No hiszen ha így lenne, most a pohos kedvére nyomulhatna a muszka vakcinával. Hát nem értik a magyarok? Most verik szét az egyetemeket a kultúrát, a nemzeti örökségünket, a jellemünket. ócsárolják mindent felforgatnak és rabolnak ami még mozdítható.

Azt hiszem Karikó Katalin nevének említéséhez legjobb jelző a magyar tudomány dívája aki a világ előtt Semmelweis nyomdokában lépett. Az aktuálpolitika szerint asszonyság. Ideje lesz felfedezni, micsoda kincse ő az emberiségnek, akinek tudását kitartását munkáját megismerve, csak a legnagyobb elismeréssel lehet meghálálni.
Lehetne a Magyar Tudomány modern allegóriája is, aki a családját, népét az emberiséget, és az emberiességet szolgálja!
Látni kell az irigyeket is akik nem szeretik, ha mellettük esélytelennek látszók eredményesebbek, főleg, ha annak anyagi vonzata is van.
Csak hüledezek amikor fogadatlan prókátorok mások érdekében próbálják elhitetni, hogy van vetélytársa a vakcinájának.
Ahelyett, hogy várták a kínai és ruszki vakcinát, támogathatták volna jobban az európai erőfeszítéseket fejlesztésben.
Nem, ők nem támogatták. Kiszolgáltatják a magyar tudományt is mint a kufárok, idegen érdekeknek.
Sztálin hóhérának képe alatt hallgatták meg Navalnijt
,
Sok ember van ebben az országban aki szereti a mínusz 58 fokot. Azé is jó mert néha még a fagyasztóba sem kell betenni a Pfizer vakcináját.
Biz isten én is imádom Oroszországot az oroszokkal, csak az a baj, hogy má sokan a Balatonnál feledkeztek.
A gödöllői HÉV-en akartak megerőszakolni egy nőt, aki ellenállt, ezért összeverték
Tudom sok itt a migráns aki keletről jött, mert magyar ember nem lehetett, azok nyugaton vannak.
Harminc összeszerelt bombát találtak egy orosz férfi lakásán
Azért jó tudni, hogy a hadseregnek valamivel jobb hardverei vannak, és ha kell Budapestre is juttathat belőlük. ha nem akarjuk is. Rend van ám ott nem disznóól tuggyuk !
Áder megszüntette nyolc ember magyar állampolgárságát – ez volt az oka
Szerintük akiknek állampolgárságot adnak mind a baloldalra szavaznának.
Kár, hogy a pecsétet Moszkvában felejtették, vagy ott lopták el, most meg vakaródznak miatta mint a bolhás kutya.
A magyar kormányt nem hívták meg Joe Biden beiktatására
Még hogy nem hívták őket? Az összes trotty tévé ellepi a környéket, hogy beszámoljanak az ellentüntetőkről. Valószínű a magyar diplomácia is erre koncentrál.
Újra letartóztatják M. Richárdot
Állítólag ő nem hibás semmiért. Én csak egy Mercedes után kötném, és 140-re gyorsulnék vele Lassan,hogy fogyjon közben egy kicsit
Huszonöt éves csúcsra ugrott Magyarország államadóssága a járvány miatt
Ne csodálkozzon senki. Épp a hivatalok ütik ki a kassza fenekét csoda-e ha itt tartunk.
Huszonöt éves csúcsra ugrott Magyarország államadóssága a járvány miatt
Orbán Viktor minden nap szólítsa fel magát lemondásra! Azt a kijelentését nem hajlandó teljesíteni amit másoktól elvárt.
Deutsch Tamás: "Gyurcsányék Kínában készült ruhákba bújva, Kínában készült élelmiszereket majszolva ijesztgetik az embereket a Kínában készült vakcinával"
Szép lassan is csökkenni fog a fertőzöttség, ha a kockázatos csoportokat oltjuk először.
Attól még mindenkinek vigyázni kell, majd felgyorsul a gyártás is nem kell befosni.
A fiatal korosztályban tesztelt vakcina enyhén szólva kockázatos az oltási terv szerinti korcsoportnak. Tehát több szempont is van ami kínai vakcina befogadása ellen szól.
Menczer Tamás: "Mostanra valószínűleg egész Európa Kínában áll sorban a vakcináért, ismét" – videó
Mondjuk akik ismerik a gyártmányukat, azok már több oltást is javasolnak a védettséghez. Ha nékem beadnak két placebót akkor mehetek Szent Spítyuhoz reklamálni. Várjuk má ki míg felfuttatják a normális vakcina készítését.
Megszólalt a magyar virológus professzor: A kínai vakcinák elmaradottak és kaotikus a helyzetük
Nem tudtok ti semmit a pozsonyi csatába már kínai vakcina védett minket. Kásler sámán ezzel is számol, meg a drága bicnic a mi portyázóik má pakolják a pénzeszsákot kifele az airbusból, úgy hogy tépni kell a döntéssel, mert oda kell érni a kártyabarlangokba is ám.
Semmi jót nem ígér Paksra? Megint vészleállás volt a Roszatom vadonatúj fehéroroszországi atomerőművében
Kevés lesz a szalmakalap a paksi mogyoróültetvényeknek, ha főnek a halak a Dunában. Minyimum egy hűtőtornyot kell majd madárvonulások útvonalába építeni, vagy a pontyok ledobják a bugyit is magukról.
Reagált a kormánylap: támadják Orbánt a fia kiképzése miatt
Amúgy sokba kerül ám Angliában a Túró Rudi is bizony! Ezért vettük a légiflottát, hogy a szegény angolok is lássák, hogy fussa.
Mentőhelikoptert küldtek az óceánra Rakonczay Gáborért
@solidedge: Én meg alsógatyában megyek a délsarkra. Lesz alatta három jéger, és tíz atléta felül, három mikádó és tíz usánka...
Oszt mi lett a "szörffel" magától evez vagy napelemmel van meghajtva és teljesíteni fogja a távot egyedül?
Reagált a kormánylap: támadják Orbánt a fia kiképzése miatt
@balos: Ott volt a hátizsákos pucér Józsii is a kurváival fededezni mi?
Tényleg jönnek a kínai vakcinák Magyarországra, a magyar ellenőrök elégedetten jöttek ki a pekingi gyárból
A moszkvai távirati iroda, megint hazabeszél. A minap megjelent riport alany a második fázis ellenőrzését vizsgálta, és elhangzott benne, hogy a korosztályok vizsgálatára milyen kényesen ügyeltek. A pohosék meg pont azoknak szánják a vakcinát akikre ez nem történt meg Kínában sem..
Eszem faxom megáll,mi ez ha nem szándékos és felelőtlen emberkísérlet, vagy felelőtlenséggel elkövetett gyilkosságsorozat kikényszerítése lenne.
Németh Szilárd elküldte katonának a román Fegyőrt – De ő nem VÁLLalná
Olyan harcos lesz ez is, mint a Horthy gyerek, akinek megvasalták páncéllal a gépét, hogy úgy állt fejjel a tajgába ahogy illik.
Ennek a ficsúrbak kipárnázták pénzzel a szamárlétrát, hogy olyan fakabátot varrjanak rá amilyentől még egy afrikai diktátornak is a sárga irigységtől dülledne a szeme.
Egy szó mint száz a fittyfaszban a böszmeség nagy erény, ha erőltetni akarták volna akkor lett volna tábornoki kiképzés sok helyen a világba. Az én családomból többen is voltak háborúban Európa szinte minden frontján. abban az iskolában azt hiszem az volt a legnagyobb kiképzési siker, amikor hazajöttek,.
Erről a potom 36 millióból kaphattak volna ők is rendes zsoldot, fegyvert , és ellátmányt. Ennek paradicsommadárnak, maximum az fog jutni ami a líbiai diktátornak jutott amikor beszorult a feje egy csatornába, és úgy húzták ki onnan, mint egy patkányt.
Fekete-Győr András kihívta a „keménykedő fideszes csinovnyikokat”
Halálra röhögöm magam ezeken a löttyedt fidesz fosfingokon. Szilike állítólag lőtt a Leopárddal, mert be sem kellett neki szállni a tankba joystickkal, mert ahhoz hogy beszálljon ketté kéne vágni a tankot, vagy le venni a tornyot róla. úgy tudom akkor ez a zsírpacni így nem nagyon vitézkedhet a délceg hordójában. A lövészeten csak azt demonstrálták vele, hogy ilyen rettenet alaktalan zsírpacni is harcolhatna otthonról a karosszékből.
Budi Gyuszi meg az aranyozott klotyójával valóban katonás gyereknek hat, külön ha tökeit is úgy fényezi mint a harciasságát. biztosak lehetünk benne igazi hazafasz ez a két muki. Ugranak mindenre ami mozog, mert jól fizetik őket
Karácsony: lehet, hogy jó a kínai és orosz vakcina, de ezt ne politikusok mondják meg, hanem uniós szakértők!
Nem úgy van az, hogy oda küldünk három sitnyiket akinek a fizetése a "szakértelmen" múlik. Nem régen az egyik riport éppen a valódi tesztelés lebonyolításával foglakozott, és éppen ez felett siklik el a magyar miniszterelnök, mint kocsikerék a libafoson. Bizony bármennyire sürget az idő ez a biztonság nem lóversenyen kell hogy eldőljön.