Sámannus

A kormány 550 millióval támogatja a Kurultáj szervezőit
A maffia kizárólag könnyen ellopható értelmetlen költségekre szóratja szét a jövedelmünket. A pohos igen rákúrt, amikor egy sötét alvilággal szövetkezett az országmegszerzéséért. Az irányítás visszaszerzése teljesen lehetetlen. Olyan belháború lehet, belőle mint a délszláv korábban. A maffia sem pénzt sem hatalmat nem fog visszaadni. A pohos csak egy paprikajancsi, amit pórázon rángatnak.
Felrobbant a kocsiban felejtett kézfertőtlenítő
Valóban veszélyes lobbanáspont alkohol esetén:13-14 C° forráspont 78 C°
https://hu.wikipedia.org/wiki/Lobban%C3%A1spo...
Nem szabad sugárzó hőnek kitenni a csomagolásban sem. 100 C°-nál kb. 2 bar a gőznyomása, ettől a rosszul lezárt flakonból a folyadék szivároghat. Ha olyan fertőtlenítőt tesznek bele ami túlzottan reakcióképes, öngyulladása is lehet. Vannak fényhatására beinduló reakciók is. Kérdéses tehát milyen minőségvizsgálaton esnek át ezek a készítmények. A pandémia közepette esetleg hiányosak voltak a készítők ismeretei, vagy csak részleges vizsgálatok történtek.
Ne legyen tabu a székrekedés!
A kumisz kiváló segítség. Egyes esetekben még repülőt is eltérítenek miatta. Ilyen esetekben, még javallott is a túladagolása.(:DDD
Százezer magyar akar letelepedni Nagy-Britanniában
A helyükre jönnek az ukrán nyugdíjasok a gecire szavazni cserébe. Leszívják a nyugdíj kasszát.
Szarbán geci aki szerint senkinek sem jár pénz munka nélkül, hazudós kedvében ilyeneket szokott mondani.
Csak hogy pontosítsunk, a romák is munka nélkül kapnak júdáspénzt, amit a flóri csapatával szórnak ki a palotaszerű "nyomornegyedekbe."
Emléxünk még amikor szétlopták a hídpénzt is. Azóta is bottal ütik a nyomozók a zsiványok nyomát. Flórika meg lapít a merciben, és nem nyilatkozik senkinek.
Tarlós István feljelentést tett
Tapló Sityu (lehet a hármas retrón légkondi is fakockafejű) Aki jó bevásárolt az ócska telepről Moszkvában. Húzzad má be a farkadat, csukjad be a szájadat, megbuktál és mostanra már ne hantázzál, mert hiteltelen vagy most is csak magadat ajnározod, és Budapestet támadod, mint a rablóbandád, amit kormánynak hívnak egyesek.
10 milliárd forintot ígér a kormány a nyugdíjasoknak – így juthatnak hozzá a pénzhez
nyugodjatok meg feleim ezt mi már legalább tízszer elloptuk tőletek.Most is csak azt kapjátok, ami a lónak a közepén van.
Kétmillió forintra büntették a fociedzőt, aki arra célozgatott, hogy Orbán csapatát előnyben részesíti az MLSZ
Majd visszafizettetik egyszer a pohossal ha leáldozik neki. Persze addig is minden lakájjal felmossák a padlót.
Jön a mecsatadó – a német adófizetők pénzéből támogatnák az iszlám imatereket
Nálunk is van mecset adó, csak meccsnek csúfolják. Kártékonyabb az összes migránsnál.
Kutatás: Minél szegényebb és képzetlenebb valaki, annál valószínűbb, hogy Fidesz-szavazó – a lehetséges okok
A vajdák lopták el a Flóri hídját is. Mindig is ki van téve egy kis lóvácska, hogy kiki csencselhessen módjával. Épülnek is szépen a csodapaloták. Omladoznak a putrik...
Matolcsy 2030-ig tartó reformot javasol, teljes fordulatot az egészségügyben és a népesedésben
Addig a heréid elkopnak puhapöcsűkém, addig rángathatod, ha semmit sem akarsz tenni. Amúgy meg így szoktatok csinyáni, ha valamit lexartok
Vaszily Miklós és Mészáros Lőrinc pénze kerül a formálódó Pesti TV mögé
Azért ez kicsit bonyolultabb dolog. Ha ők életükben robotolnának sem lenne rá egy kanyi vasuk sem. Az bizony a miénk!
tokkal vonóval...
Fidesz a közmédiában: Karácsony Gergely a kormánnyal csatázik, közben tönkremegy a Lánchíd
@Eladott Ország: Téves az a szemlélet, hogy csak Budapestet nem szeretik. Ők az országot is gyűlölik. Mindenféle semmirekellőknek szórják ki a pénzt arra ügyelve, hogy csak a haszontalan gyűlöletkeltők legyenek jól megfizetve. Pillanatnyilag Budapest a célpontjuk, de kilenc sor bőrt nyúznak le a vidékről is. az elvont pénzeket ugyanis értelmetlenül szórják ki az ablakon. Nem lát abból a pénzből lófingot sem az aki vidéken nyomorba született.
KSH: 275 ezer forint felett a havi átlagkereset
Azt hiszem egy ember biztosan elégedett: méhszaros úr. vagy mégsem? Az ilyen lóképű mindig telhetetlen.
Mosolygós Gyurcsánnyal hekkelték meg a konzultációs plakátokat
@szegfue: Sokkal több volt ott az ukrán terrorista akiket a maffia beszervezett. Elhiszem, hogy voltak magyarok is közöttük, de a kemény mag jól képzett specznazos irányítású beszervezettek voltak, akik kihasználták, hogy az akkori rendőrségnek addig nem volt szüksége a modern rendőri felszerelésekre, mert azokat addig európai szinten sehol nem kellett alkalmazni.
Orbán és csürhéje addig megbotránkoztató dühvel támadta meg az ország fővárosát. Tüzet gyújtottak, és építőanyagokból fegyverkeztek fel, Rátámadtak a gyengén felszerelt rendőrökre, amivel kikényszerítették a súlyosabb védekező eszközök használatát. Tudatában voltak annak is hogy ez mivel fog járni. Nem csak tüntetőnek, de rendőrnek is megsérült ekkoriban a szeme nem a sortűztől, hanem a támadóktól. Ezt általában elfelejtik demagógék. Van még más bűncselekény is a rovásukon. Amikor ugyanis gyújtogattak az utcákon, a tűzcsapokat is megnyitották ahol randalíroztak, hogy ne lehessen oltani a tüzeket. Ezzel mérhetetlen károkat okoztak a fővárosnak. Akkor a rombolást szervezték, ma pedig a demagóg hazugságokat szajkózzák, holott tudjuk, hogy hatalmi érdekek húzódtak meg a háttérben. Orrbánék kiszolgáltatják az országot ennek a hatalomnak, és azok csak arra ügyelnek, hogy minden pénzt lenyúljanak az országtól
Mai hírekben má könnyűzenei kórmány biztos is fog gondoskodni, hogy semmí értelmes dologra ne lehessen költeni a pénzünket. Eddig csak stadion nagyhaatalom voltunk, most már más is lesz kizárólag felesleges népnyúzásra mehet a pénz
Orbán Viktor adott munkát Nagy Márton volt MNB-alelnöknek
@vitriol: Mondtam én is, Milyen kár hogy nyugger vagyok, csak a felét hazudja el a nyögdíjnek. Az egyik felét a kusza faszú a másikat a pohos faszú:DDD Má hatodik hónapnál tartunk.Júliusban má kapom a januári másik felét.
Dicsekednek a bérekkel milyen faszán megemelték a multik. A rendőröknél meg teli a padlás ígérettel Van akit maguk penderítenek az utcára. Oszt milyen jó meg van mondva, hogy keressen magának munkahelyt, mert sigíly csak Lölönek jár
Orbán Viktor adott munkát Nagy Márton volt MNB-alelnöknek
Annyi munkahelyet teremtünk amennyit a zemberek elveszítenek minyimum.
Beolvasott Orbán Viktornak Manfred Weber
@tudode: Csak jó lenne, ha a Magyagyar/moszkvai távirati irodában is tájékoztatnának, mi a helyzet a tajgában, akkor ezek itt hazasiethetnének, és nem rontanák itt a levegőt, és ott sem, ha olajat hegyeznének.
Csontját törte a nőnek a budapesti biztonsági őr, mert nem volt rajta arcmaszk
Azügyész nehogy má ne a bottal ütés módszerét válassza! Fogadjunk hogy a járda lesz a gyanúsított.
Hun vagy Cefre Pali ki most a rettegő? Tégy igazságot:
"Pálinkás Pál
@Sámannus: Valamit ti nem értetek...egy szóval nem mondtam,hogy nincs járvány...de kevesebb áldozattal jár ,kb 1/3-ad...mint a legenyhébb influenza!!! Tudomásul kéne venni,vírusok mindig lesznek a levegőben ,ha tetszik,ha nem!!!
".Javallott,nem kötelező...aki fél az felveszi!!" ...Azt most meg sem említem hogy az emberek bő 80 %-ára veszélytelen a vítrus...tünetmentesen átfut rajtuk...gondolod ha bármi komoly veszély lenne...hagyták volna hogy a gyermekek teljesen védtelenül mászkáljanak??? mindegy ,befejezem...ha rettegve akartok élni,az a ti dolgotok,csak ne akarjátok hogy más is azt tegye!!!"
Itt egy másik járvány is beütött. .