Panaszt nyújtott be egy magánszemély a hódmezővásárhelyi választási bizottsághoz amiatt, mert szerinte a Fidesz aránytalan kampányelemeket használ, a kormányzati pozíciót is kihasználva – tudta meg a Magyar Nemzet. Február 25-én polgármester-választás lesz a Lázár János szűkebb bázisának számító városban. Azon a fideszes alpolgármester (Hegedűs Zoltán, kiemelt képünkön ő látható Lázárral) mellett egy MSZP-s és egy független, de az ellenzéki pártok által támogatott jelölt, Márki-Zay Péter is indul, Márki-Zayjal szemben igyekszik kormányoldal kampányolni. A kormányoldal belengette, hogy a város akkor jut hozzá az állami és uniós forrásokhoz, ha a fideszes jelölt nyer. Lázár pedig azt pedzegette, hogy Márki-Zayjal nem lehetne együttműködni, mert például a Gyurcsány Ferenc vezette DK is őt támogatja, és akit ő támogat, azt nem tekinti Lázár vásárhelyinek. A választási bizottság szerint a Fidesz képviselőinek kijelentései a véleménynyilvánítás szabadságába tartozó...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mutasson nekem valaki olyan varost, ahol mar beteljesult a fidesz igerete, mert igertek ok fut-fat minden telepulesen, hogyha az o jeloltjuk jut hatalomra, akkor abban a varosban tejjel-mezzel folyo Kanaan lesz... Igy volt ez Veszprem, Szeged eseteben is, Pecsett is - szoval akkor hol is vannak a beigert milliarcdokbol megvalosulo allami beruhazasok???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadnarancs
@gulyasgyula: Erőlködj még vén tetves komcsi :) Áprilisban megkeresünk! :)
gulyasgyula
@vadnarancs: ...Gyere a mocskos kurva anyádat ..Mi ez többes ? Félsz egyedül ?? ...Áthívjak egy két Szerb barátomat ???
vadnarancs
@gulyasgyula: Kezdelek unni vén komcsi... A szerb barátaid b--nak seggbe ha én azt akarom! :)
gulyasgyula
@vadnarancs: ...De nagy fiú lettél mióta nem jártam erre , lassan Te írányítod a Szerb hadsereget ..Úgy félek tőled hogy hétvégén megyek Gyulára fürdőbe adj egy tel számot ott megbeszélhetjük ..Addig baszd szájba a tetves kúrva anyádat .. Itt a lehetőség rendezzük le ..
vadnarancs
@gulyasgyula: Nekem teljesen mindegy hol baszlak orrba te vén komcsi geci!
gulyasgyula
@vadnarancs: ...A fél kezemre is kevés vagy Te kis vérbajos féreg ...Te csak baszd szájba a mocskos kúrva anyád aki még annyi modort se nevelt beléd hogy ne ócsároltasd minden nap őket ...Te egy kis született 50kg hülye vagy ..Nem látom a telefon számod hogy megbeszéljük hova jössz a pofonért .. Irjál patkány ha még éjfélkor is a gép előtt ülsz ...Idióta ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.