Most a Hír TV Online egyik olvasója juttatott el a laphoz egy képet, ami azt mutatja, hogy a 10 hónappal előre hozott, 8 százalékos egészségügyi szakdolgozói béremelés valahogy nem érte még utol az Uzsoki Utcai Kórházban dolgozó ápolóat. Balog Zoltán januárban azt nyilakozta: "A bérkülönbözetet, az emelés összegét egy külön utalással fogják megkapni február 20-án. És aztán márciusban már, és attól kezdve – természetesen a következő béremelésig – folyamatosan kapják az emelt bérüket. " A képen látható, hogy az ápoló megkapta a bérkülönbözetet. Két forintot. Ha minden jól megy, ennyivel többet vihet haza márciustól minden hónapban.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: vadnarancs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hanyszor mondtam mar, hogy a kormanyzat olyan csoro sosem volt, hogy igerni ne tudjon... Igertek egy nagyot, es ez lett belole.
Azert megneznem a mindenhato korhaz-orvos-igazgato berlistajat, fogadjunk, hogy ott nem 2 forintotm, hanem legalabb 200 ezret talalnank, egyhavi fizu-novelesert...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Köszönjük igy már könnyebb lesz fizetni a deviza hitelünket.Mi lenne velünk ha nem lenne a fidesz? Éhen halnánk!
quadrocopter
Akinek még lett volna kétsége aziránt, hogy hazudnak,mint az állat...
percsi
Ha a fizu utolsó számjegye nulla, akkor elbúcsúzhat a 2 Ft-l!
Yoda69
Nyugat tart karokkal varja az orvosokat es az apolokat. Minimum 5x-os fizutobblettel. En mar holnap huznek el.
karma1
@percsi: Nem, ha a fizuja 4-ig barmire vegzodik, akkor lefele kerekitenek, (nalunk 6-tol folfele, 5-tol lefele). Vagyis max. 4 forintot tud vesziteni a lekerekitesnel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.