Hatmilliárdos költségvetési csalás elkövetőivel szövetkeztek a roma szavazatok megszerzéséért a csongrádi fideszesek – derítette ki a Célpont. HÍR TVOrbánék újabb ellenfélre számíthatnak Milliárdos maffiózók politikai védettségért cserébe a csongrádi romák szavazatait ígérték. Az akciót a nemrég alakult Romano Kraj nevű szervezet irányítja. A Célpont az utca emberét kérdezte: „– Hozzám is bekopogtak, és akkor én is írtam alá, csak most nem tudom, hogy kinek. – De mit írtál alá? – Hát csak a nevemet kérték. A nevemet kérték, meg az adataimat írták föl. – Aha. De mihez? – És még egy kiló kenyeret is adtak, hogy indulnak a parlamenti választásokon…”

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
orbaneknak mar semmi sem fontos csak hogy hatalomban maradjanak barmi aron.
Rettegnek a bukastol, mert jol tudjak mennyi aljas bunt kovettek el a magyar tarsadalom ellen. Mint ahogy azt is hogy bosszu bortonevek varnak rajuk, ha bukna aprilisban.

MEG 43 NAP !
justhpeter
@Yoda69: Bízom benne, hogy összejön nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.