Két asszonyt megölt egy férfi a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kenézlőn két hete. A gyanúsítottat elfogták, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt indult eljárás ellene – közölte Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton az MTI-vel.

Újabb kettős gyilkosság: megöltek két asszonyt Kenézlőn

Hozzátette: a gyanúsított egyik hozzátartozója péntek délután értesítette a rendőrséget, hogy az 50 éves férfi megölte élettársát és az asszony nőtestvérét. A gyanúsítottat a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaburán elfogták és Miskolcra vitték.

A borsodi nyomozók megállapították, hogy a bűncselekmény két hete történt, feltehetően az érintettek közötti szóváltás miatt. A férfi pénteken a vita hevében egy – a rendőrség által meg nem nevezett – eszközzel olyan erővel bántalmazta a két nőt, hogy mindkettő a helyszínen meghalt. A támadó ezután tiszaburai rokonaihoz menekült, ahol végül a rendőrök elfogták.

A rendőrség kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Pintér 8 éve két hetet ígért. Még mindig az a két hét tart. Pintér fejében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Tiszabura ez mond valamit az elkövetőről, ez is ómigráns !!!
kukac50
Biztonság van Magyarországon Pintér Sándor szerint! Ennyire?
Borsodi
@papa.49: Az illető nem tegnap barnult,belebonyolódott a Magyar nyelvbe és mivel nem tudta kifejezni magát ölnie,kellett.Nehéz gyerekkorára származására hivatkozik. Igen ó migráns,ne bántsuk etessük itassuk,adjunk neki még lehetőséget had öljön.
papa.49
@Borsodi: Szerintem aki ilyet tesz azt nem etetni, hanem felakasztani kell, teljesen mindegy milyen nációhoz tartozik !!!
Borsodi
@papa.49: Ha akasztás lenne az Ómagyarok fogynának!Így meg mi leszünk a kisebbség.mi fogyunk,menekülünk,ők meg szaporodnak.ritkítanak. Halálbüntetést vissza kell állítani!
i

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.