Fizetni nem tud. Ha kiteszik, nincs hova mennie. Próbál a felszínen maradni, de nem hagyják. Jó ez a rendszer? Orvosán keresztül szereztünk tudomást arról, milyen nagy bajban van egy súlyos beteg 44 éves nő, akit utcára akarnak tenni abból a házból, ahova még 1983-ban költöztek be szüleivel. Felépülésre nemigen van esélye, egyelőre annak is örül, hogy egy eszköz beültetése óta önállóan tud levegőt venni. A történetben számos csavar van, és sajnos úgy tűnik, egyelőre senki sem menti meg a nőt attól, hogy május elsején az utcára tegyék.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
Na ennyit a NET -ről. Érdemes végig olvasni
quadrocopter
Nem baj, Analfa Béla meg 20 ezresekkel fűt be!
kukac50
Nagyon sok rokkantnak ilyen az élete,tengődik 30 - 40 ezer forintból.Ebből eszik gyógyszert vesz számlát fizet és amire futja.Sajnos sokan vannak az országban ilyen sanyarú sorsra ítélt emberek. A Fidesz ítélte Őket erre az élethelyzetre,mert csalók a rokkantak azt mondták,és ezzel az ürüggyel vetették vissza a bizottsági orvosokkal a rokkantsági százalékot,felére negyedére.
Az orvosok biztos kaptak jutalmat érte, a beteg meg elvesztette fele járandóságát amit a munkája után kaphatna ma is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.