A volt miniszterelnök ritkán szólal meg közéleti kérdésekben mostanában, azonban saját bevallása szerint ezekben a napokban sokan állítják meg, hogyan szavazzanak április 8-án. Ezért jegyzettel jelentkezett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Azt hiszem hogy teljes mértékben egyet lehet érteni a Bajnaival!!! Erre a két pártra és jelöltjeire NEM kell szavazni!!!
keresztapa
Minden képen csak a FIDESZ-re lehet szavazni, mert a jövőt ők képviselve következetesen biztosítják. Bajnai -ék, azaz az ellenzék az ország, a köz érdekével szemben a globális erő képviselői, ami a nemzet államok lebontásában jeleskednek, idegen érdekek képviselői, az ország érdekének megrontói, saját hatalmi vágyuk kielégítéséért minden, hazug aljasságra képesek. Természetüknél fogva, képtelenek az ország érdekében cselekedni, annál nagyobb
lendülettel ártalmas szándékkal, fellépni az ország érdeke ellen, csupán azért mert nem ők vannak döntési helyzetben a hatalomba. Bukott levitézlett személyekkel akarnak újra az országot csődbe kényszeríteni, színes társadalmat létrehozni Magyarországon. ...Mintha a két szín nem lenne elegendő, tanúlságos ami jelenünkben létezik, még több színre vágynak.
keresztapa
Ha jól tudom,9 libatenyésztő lett öngyilkos a" szakértelme" miatt...Gondolom,a lelkiismerete rendben van,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.