Az Országgyűlés alelnökének nem derogál Berki Krisztiánnal egy olyan rendezvényen szerepelni, amelyen 1848-49 tiszteletére verik szét egymást a kurucok és labancok.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
mork.nyugat.hu/Scopes/nyugat2015/var//improxy/NyugatVGAPicture/31/33/313321_az_ev_sajtofotoja.jpg
Hende Csaba, lefokozott, kvázi megbukott honvédelmi miniszter, távcső-szakértő, a sufnijogász kormány egykori oszlopos tagja, Szombathely országgyűlési képviselője. Soha nem fogom megérteni, hogy ezek a demokratikusan megválasztott emberi selejtek hogy tudják ilyen arcátlanul beletörölni a lábukat ebbe az országba, és ez az ország miért tapsikol még mindig öntudatlanul ehhez az életekkel játszadozó felelőtlenséghez? Mert miközben Hende Csabáért egy szaros csuklótörés miatt mentőhelikopter rohan, az átlagember – aki nevét és arcát vállalva áll a kamerák elé – kínok és keservek között kénytelen tudomásul venni, hogy számára az egészségügyi ellátás sok esetben lutri. Hende Csabáért meg ezután is helikopter siet, ha eltörik a kisujja, a lehazugozott, élénk fantáziájú polgár pedig két láb luxus, egy meg minek? alapon magára vessen, ha egyszer kórházba kerül.
Eladott Ország
www.facebook.com/beszol/posts/707837412756954
Hende Csaba a könnycsatornákban turkál. Nem Ausztriát érjük utol, hanem Bulgáriát.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/rovidek/napihende/
Napihende. De kurvázni még van ereje ! El kellene ásni deréktól lefele a hozzá hasonló férgeket is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.