Nem értem, hogy a Fidesz milyen jogon veri a palávert, mikor a vasi közgyűlés Fideszes elnöke is, tízmilliós Passatot kapott, szolgálati járműként.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@nanena: MÁV Start Zrt. veszteséges és ajándékoz. Nem is keveset.
Strumbock2
Gyerekek mi ez a dedó? Én is veszek mer neki is van. Éppen nem a Fidesz kormányoz és viszi szarba az országot, nem trükközik a forintárfolyammal mert nincs rá lehetősége, nem baszta el az Euró bevezetését, nem vesz fel brutál hiteleket a mi kárunkra, éppen nem ő adja el a seggünk alól azt, ami maradt ebből a szerencsétlen országból.
nanena
@Strumbock2: Helyi szinten sok helyen a Fidesz kormányoz. És az önkormányzatokból sepri ki a pénzt a saját vállalkozóinak, a pártnak. Mert a Fidesz közeli gazdasági hatalmasságok olyanokat választanak ki erre a célra, akik által ez működik. És ugyanez megy a másik oldalon (lsd Zuschlag).
menasagh
@nanena: Ezért írták a kutyaeb hasonlatot...:)
nanena
@menasagh: Az előző hozzászóláshoz szóltam hozzá. Amiben Strumbock2 különbséget tett a kutya és az eb között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.