After eight years of bending this nation to his increasingly autocratic and illiberal will, Hungarian Prime Minister Viktor Orban has only a smattering of disorganized opposition parties to overcome on the road to winning four more in elections next month. But in his own telling, he is locked in an epochal struggle with a far more worthy competitor: a shadowy international puppet-master whose dangerous ideas and limitless resources put him on par with the great invaders and occupiers defeated across centuries of Hungarian history.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Meg mindig azt hiszi ez a szerencsetlen, hogy az internet vilagaban el tudja zarni az orszagot hermetikusan, es nem fog semmifele info kisugarozni semerre se.
Hat aki a putriban nott fol, es ceruzaval irja az 1848-as szabadsagharc 170. evfordulojara szant beszedet, annak nincs is igenye semmire sem, mert el sem tudja kepzelni, hogy hogy mukodik ez az egesz...
Gratulalok neki - mar az egesz vilagon tudjak, hogy o a legujabb diktator ezen az egtajon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.