A miniszterelnök már ott tart, hogy önmagát azonosítja a nemzettel. Ezzel egy időben Karácsony Gergely olyan lett, mint a szója, miközben Kósa Lajos mattolta a kormányt. Három hét és választás, a Fidesznek pedig semmi sem lesz drága. A hvg.hu közéleti podcastja, a Fülke március 15-ről szól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Évek óta SZÉTBARMOLJA ez a párttitkár a N E M Z E T I ÜNNEPEKET, üzengetve azoknak, akiknek MÉG NEM ESETT le a tantusza, hogy a PATÁS ÖRDÖG hadicseleinek a részesei.
.
Miért nem az ÁLLAMFŐ szólal meg a nemzeti ünnepeken? Ő is ki van tiltva, mint pártkatona attól, akinek HA MEGNYERTE HADD VIGYE, a kormánytagjaival tarthatná a kapcsolatot és nem a N É P HERGELÉSÉT ott, ahol semmi helye nincs!
.
Hiába kétszemélyiségű a "falusi gyerek" képtelen elvonatkoztatni PÁRTITKÁRI, és KORMÁNYFŐI TEENDŐI között. annak tükrében, hogy
.
www.youtube.com/watch?v=U_TcA7WiCdE
.
Addig jár a KORSÓ/BILI, míg el nem törik!!!
nyanya001
Kedden hazafelé hallgattam a Klubrádiót. Bolgár Gyuri Bodnár Zoltánnal, a magyar Export-Import Bank volt vezérigazgatójával, a Magyar Nemzeti Bank volt alelnökével beszélgetett arról, életszerű-e, hogy a Fidesz alelnöke, azaz Kósa Lajos elhitte, hogy egy csengeri háztartásbeli hölgy tőle kért tanácsot, hogy mibe fektesse négymilliárd-háromszázötvenhárommillió eurós örökségét. Józan ésszel feltételezhető-e, hogy egy felnőtt ember, aki még egyetemre is járt, csak három-négy évvel később jut arra a következtetésre, hogy a hölgy megtévesztette. Na, most, Bodnár Zoltán némi habozás után azt mondta, hogy Kósa Lajos egy idióta.
Ma reggel Kisorosziban, amikor újságot vettem, egy hölgy megkérdezte tőlem, hogy az ellenzék visszaélhet-e azzal, hogy Kósa Lajos hülye? Zavarba jöttem, mert Kósa Lajos mentálisan számomra mindig zavarba ejtően ingatagnak tűnt, de ezt így konkrétan, hogy hülye, ezt nem merném állítani.

varosikurir.hu/havas-henrik-mar-hogyan-lehetne-kosa-lajos-hulye/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.