Vasárnap este megtartották a DK irodájában azt az ellenzéki tárgyalást, ahová március 15-i beszédében Gyurcsány Ferenc hívta meg a parlamenti bejutásra esélyes pártok képviselőit. Tovább >> http://nyugatifeny.hu/2018/03/18/szel-bernadett-nem-volt-hajlando-kiallni-egy-kozos-sajtotajekoztatora-az-ellenzeki-megbeszeles-utan-video

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Két hatalmas buktaveszély van, az LMP és a Jobbik!
Ha a Geci nyer, akkor Szélből és Vonából is hasznos államtitkár lehet!
Szili, Lévai, Szél, Vona!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Béla333: Ha odament tárgyalni akkor KI KELLETT VOLNA A TÖBBIVEL EGYÜTT ÁLLNIA, vagy ha nem értett egyet a helyszínnel akkor minek ment oda !!!
Puhatolozó tárgyalásokra MÁR NINCS IDŐ ITT MÁR RÖGTÖN KELL DÖNTENI, ÉS UTÁNA EGYÜTT LEVERNI A FÜTYISZT !!!
Manhattan
@papa.49: Soha nem voltak egyenes szándékúak...remélem a józanabb választóik elküldik őket a munka világába...mert politikához közük nincs!
Manhattan
@Shikari: Borzasztó ahogy te is átestél a hatásos agymosáson. Azt ugye tudod, hogy 13 milliárdot kell az hazának visszafizetnie a köpcös veje miatt!? A fideszes bírkák a 12 évvel ezelőtti öszödi beszédet emlegetik még mindig. Titeket nem érdekel az ország pusztulása, csak a beetetett propagandát fújjátok!
vukkocska
@Shikari: pont olyan vagy, mint a főnököd. Agymosott szájtépő. Grazban már kitakarították a kórtermet.
Manhattan
@Shikari: Hülyegyerek! Ti fideszesek valamiféle közösségnek érzitek, valami nagy családnak, ahová érzelmileg kötődtök. Beszélgetéskor elmondják, hogy tudnak az orbitális csalásokról, arról, hogy nem jól kormányoznak, a trafikokat, a nemzet veje által elsíbolt milliárdokat, a jogfosztást elítélik, az örökös háborút is sokallják, de mégis! Érzelmileg annyira kötődnek, hogy oda szavaznak. Amelynek véleményem szerint a magány elviselhetetlensége, az abba való bele nem nyugvás is okozója.. Elmennek a békemenetre, és ott emberek között vannak, jó a hangulat, nincsenek egyedül... Ezek vagytok!
quadrocopter
@Shikari: Pipának teccel lenni - szopóka? Nincs olyan hét, hogy a sunyi horda be ne bukna valami ótvaros hazugságon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.