Már csak Fekete-Győr András Momentum-elnök, az LMP-s Csárdi Antal, a jobbikos Losonczy Pál és a párbeszédes V. Naszályi Márta indul a fideszes Hollik István ellen.

Juhász Péter döntését a Képviselői Irodaház előtt tartott sajtótájékoztatóján jelentette be. Azt kéri szavazóitól, szavazzanak az Együttre listán.

Juhász a Facebookon azt írja, hogy az Együtt ezzel példát szeretne mutatni a pártoknak. „Teljesen mindegy, hogy milyen pártérdek miatt nem hívják vissza pártok a jelölteiket, azzal a Fideszt segítik hozzá a győzelemhez, vagy ha így folytatják, akár a kétharmadhoz”  – írja Juhász.

Címlapkép: Facebook/Juhász Péter

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Nagyon nem jó amit az ellenzéki pártok cdinálnak. A legegészségesebb az lenne,ha mindenhol 1 Fideszes állna szemben egy ellenzékivel. Azzal az ellenzékivel akit abban a választó kerületben a legtöbben támogatják. Miért nem veszik figyelembe Hódmezővásárhelyt? Ott 50%- ban az ellenzék háttérbe vonulása segítette az embereket. Az is sokat számított,hogy minden előzetes egyeztetés nélkül sok ember úgy döntött,hogy a saját ismerősi,rokoni, és szomszédi ismertséget felhasználva minden szabadidejét arra használta,hogy a megrögzött nem szavazókra rászálltak. Épp így a bizonytalanokra is. Nem véletlen,hogy az eddigi 10- 12.000 szavazóból most majd 22.500 ember szavazott. Az eredmeny keményen megrengette a Fidesz önbizalmát. Ne felejtsétek. 3 dolog kell a Fidesz leverésére.
1; Az ellenzék visszavonulása. Most nem az egójuk,hanem az ország jövője a tét,és csak egy napig kell a fegyverszünet
2; Minél több emberrel megértetni,hogy minden egyes szavazat amit az ellenzék kap egy szög a Fidesz koporsójában. 3: Aki csak él és mozog szavazzon. Ne felejtse el senki,az utulsó szabad választás az idei. Még 4 év Fidesz és a demokratikus szavazásnak még az emlékét is megsemmisítik. Nincs több békés dobásunk. A Fidesz menni fog,de nem mindegy mennyi véráldozat,hány fiú és unoka halála àrán. Orbánnak most már nem csak a hatalma elvesztése a tét. A szabadsága és az összes rokona ( felesége,gyerekei,szülei) szabadsága is a tét. Bár mire képes,hogy ezt elkerülje . Figyeljetek a csapdákra Hajrá Magyar nép!
cikicakk55
@Pegero: Fogalmam sincs,hogy ha sikerül Orbánt leváltani,ki kerül a M.E. posztra. Gondolom nem egy párt fogja irányítani az országot.Az biztos,hogy így nem mehet tovább. Nem 2,2 millió lakosa van Magyarországnak. Már pedig Orbán csak annak a 2,2 millió embernek kedvez,a többi csak nyűg neki. Bízom benne,hogy egy olyan kormány alakul ahol nem azértiniszter valaki,mert rokon vagy barát. Bízom abban is,hogy hozzá értő emberek kerülnek a megfelelő helyre. Orbánt és Polt Pétert kell sürgősen eltávolítani. Lehet te jól érzed magad ebben a kizsigerelt országban,de úgy nem lehet egy országot vezetni,hogy nem létező ide telepedni akaró migránsokkal félelembe tartanak 7 millió embert,és minden kudarcot Sorosra kennek . Ezt hallja csak a nép,miközben elveszik a jövőnket azzal,hogy hozza nem értő rokonok barátok nyerik sorra a tendereket,ami aztán 3 x- os túlárazással szarul csinálnak meg. Hazudnak az ország állapotáról,ami talán még a 2,2 millió Fideszes sem mind hisz el Volt 8 évük és amit addig az MSZP nem rontott el( többek közt pont azért mert a Fidesz ellenzékben minden építő ötletet letámafott) azt ök gyorsan ellopták. Az unokáink köpködni járnak majd a sírjainkhoz,mert a mi gyávaságunk miatt fizetik azokat a kölcsönöket vissza amit az oroszoktól és a Kínaiaktól felvettek, pedig az Uniótól kapott pénzből is rendbe lehetett volna tenni az egészségügyet,csak nem stadionokra kellett volna költeni a többit meg ellopni.
Eladott Ország
@Pegero: Akkor szagold a csúti csüngőhasú kancigányt b*zdmeg, te fideszes tahó!
" AZ ŰR VESZÉLYES HELY . FŐLEG , HA A KÉT FÜLED KÖZÖTT VAN ."
uploads.disquscdn.com/images/a00b4fead0c973548ed9fd822dfdc1d2aeafba949dd65da233fc6a4ceeb43055.jpg?w=600&h=604
hirhatar.com/wp-content/uploads/csak_a_fidesz.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.