Ki hisz nektek azok után…. Hogy megszavaztátok Szájer József nejét a bírósági hivatal elnökének? Hogy segítettetek a Fidesznek kisajátítani az alkotmánybíróságot? Hogy asszisztáltatok a NER f felépüléséhez? A korrupció ellen pofáztok közben a ti segítségetekkel törvényesíti a Fidesz! Tudjátok hogy kik vagytok ti? Egy neobolsevik csökevénytársulat és nem egy ökopolitikai párt! Ti nem a változás pártján hanem épp ellene vagytok! A vak is látja hogy ti nem kormányt akartok váltani hanem őfelsége ellenzéke szeretnétek maradni! Polt Péternek mennie kell! Mert ő soha nem fog a Fidesz ellen nyomozni, ő a rendszer leghűségesebb ölebe! Polt Péterrel együtt ti is mentek a levesbe! Mert ki hisz még nektek Bernike ezek után?

Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Én ugyan nem! Eddig sem hittem egyetlen szavát sem! Eljátszotta a becsületét! Az LMP amúgy egy bukásra ítélt pártocska.
nihil
Mi ez az antifaszom is?
Már ne olvass semmilyen blogot !!!
Megkezdték a geci oroszok a nyomulást !!!

Csak megbízható hírforrásból tájékozódj, bár már nincs sok, de mindenképpen kerüld az új, és a hülye nevű blogokat, vagy az olyan régebbieket, akiknek hirtelen megváltozott a hangvételük.
"Van az a pénz..." - ahogy mondani szokták.
advocat
Igen.
A pártocska néhány tagja is kereshetett volna pártot. Bernike. Jó lesz a 3%? Mert néhányan még hinnének, vagy csak simán butácskák...
karma1
@nihil: @nihil: Kedves, most rendre "benezed" a kommenteket es a kommenteloket.
Pedig ismerned kellene oket meg az elozo nevedbol... A forrasok megbizhatoak, es ezek a kommentelok meg tevedesbol sem akarjak orbant ujra...

Olvasd el figyelmesebben a hozzaszolasaikat: a kamu orosz hirek a riposton, origon, 888-on, mandiner, pestisracok, magyaridok, figyelo, indexen jonnek le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.