Az „álegyházból” immár szövetségessé előlépett gyülekezet vezetése kommunikációs offenzívát indított. Két érdekes interjú is megjelent pénteken, amelyek szorosan kapcsolódnak a Hit Gyülekezete politikai szerepvállalásához. Az egyik a 24.hu-n Németh Sándorral, a karizmatikus-evangéliumi egyház vezető lelkészével; a másik pedig a Hit Gyülekezetének lapjában, a Hetekben, amelyben Schmidt Mária, a Terror Háza igazgatója igazítja el az olvasókat a Fidesz és a kormány világnézetével kapcsolatban. A Fidesz eredetileg ellenséges viszonyban volt a Hit Gyülekezetével, amelyet a konzervatív oldalon üzleti alapon működő szektának tartottak, de az elmúlt években megindult az enyhülés. A gyülekezet gond nélkül válhat elismert egyházzá, majd a tulajdonukban álló, ellenzéki médiumként működő ATV-ben megjelentek az állami hirdetések. Emlékezetes Németh Sándor találkozója Andy Vajna kormánybiztossal, a TV2 tulajdonosával és Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadóval, és az is feltűnő volt, hogy...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
Ahhoz képest, hogy volt pofájuk a híveket politikai célokra használni.
Arra gondolok amikor kopogtató cédulákat gyűjtöttek a 90-es években az Sz.D.Sz.-nek.

Megint fordult a Németh Sándor köpönyeg.
Megtette hatását az a pár száz millió amit kaptak karácsony környékén.
koszpeko
@Mirabilis: Szerintem a karizmatikus pápa (Németh Sándor) politikai babérokra tőr.
advocat
Azért ők a kormány - ezek szerint - fizetett ellenzéke.
koszpeko
@Mirabilis: De ott van a tehetségtelen bulvár guru Hajdu, nincs Ujságíró klub,Friderikusz sincs.
A normális műsorokat lenullázták.
Van néphülyítő betelefonálós emelt díjas műsor.
Ja és azt hiszem 15000 Forintért Sándor atya megválaszolja a kérdéseket a vidám vasárnapban.
koszpeko
@advocat: Úgy ahogy mondod.
Ez nem ellenzéki tévé már régen.
Szerintem még a Fórumban is megválogatják a betelefonálókat nehogy kritikát fogalmazzon meg valaki élőadásban.
nezelodo
Nem volt az rossz húzás, amikor az egyházi státuszért meg a vele járó adóforint százmillákért hakniztak Orbánnál, hogy belengette a kiugrott pap, hogy párttá alakulnak. Orbán betojva azonnal igent mondott, most meg számon kéri a fizetséget. A két "keresztény ember" nyílt színen megzsarolta egymást. Hej mi lenne ezekkel, ha úgy kétezer éve a Poncius Pilátus kicsit hányaveti lett volna. és amikor eléje viszik a zsidók Jézust, rájuk rivall, hagyjatok békén ezzel a habókossal és szélnek ereszti!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.