• Az Orbán-féle nacionalista-populista jobboldal mind inkább kitúrja helyéből a nyugati kereszténydemokráciát, az unió a támogatások megvonásával akarja észhez téríteni a kormányfőt meg a hasonszőrűeket • A magyar miniszterelnök minden hájjal megkent, hataloméhes, nacionalista populista, aki Orwell, Ionesco és Beckett tollára volna méltó. Olyan légkört teremtett, hogy az ellenzéknek minden oka megvan az aggodalomra a választás után • …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@durbincs: mindig van lejjebb tehát szegény nulla is negligálhat. legyen mondjuk minusz 20.
Qqberci
Érzékeny pofon nincs, csak qrva nagy pofon...
Commenter
@Qqberci: így van! Saller, tasli, koki, meg ki tudja még hogy nevezik orbánul. Hát most megkapta/kapja!
tudode
Egy ... P O F O N N A L .. több, vagy kevesebb már NEM ÁRT, NEM HASZNÁL ahhoz viszonyítva, amelyet az un. VASTAGBŐRE képeSS elviselni az EU-tól, a külföldi lapoktól kezdve, az ELLENZÉKE mintha nem is lenne, mert MÁR MEGVOLTAK a kisgazdáktól kezdve az SzDSZ, az MDF, sajnos az... O R S Z Á G ..."is",de még mindig közvetett utat választva a GYURCSÁNY még várat magára a karaktergyílkolós REPERTOÁRJÁBAN!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.