Várhatóan fél 10-kor megkezdődhet a Nemzeti Választási Iroda eredményközlése – mondta Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke vasárnap este sajtótájékoztatón.

Kiderült – eddig kell várni a beérkezett eredmények közlésére

Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke tájékoztatja a Nemzeti Választási Bizottság tagjait az NVI budapesti székházában az országgyűlési képviselő-választás napján, 2018. április 8-án. Mellette Patyi András, az NVB elnöke. MTI Fotó: Soós Lajos

Elmondta:

Budapesten a VI. kerületben és a XI. kerületben nem tudott bezárni a szavazókör. Hozzátette: a XI. kerületben eddig 7 ezren szavaztak le, de még 2500-an sorban állnak.

Mint mondta, abban állapodtak meg Patyi Andrással, a Nemzeti Választási Bizottság elnökével, hogy amint az összes szavazni kívánó bejut a szavazókör épületébe, megkezdik az előzetes eredmények közlését a www.valasztas.hu oldalon.

Ez fél 10-kor várható.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na ez jó, Ilyen jól szervezett választás még nem volt... Mondta Pálffy Ilona. Na ilyesmit nem szeretnénk az elb...tt kormányzati intézkedésekkor hallani a jövőben, éppen elégszer hallottuk az elmúlt nyolc évben a sz...l, hogy lekvár!
kisrigó
Érdekelne, hogy ki a felelős ezért a jó szervezésért?! Vagy ez is része a fidesz lassító tervének?! Jó fizetést kapnak ezek a nagyon független elvtársak, elvtársnők, vagy éppen ezért! Á, megvilágosodtam: persze, hogy a Soros! Valaki látta is a Bocskai úton sunnyogni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.