A Nemzeti Választási Iroda (NVI) keddtől ellenőrzi a beérkezett levélszavazatok választót azonosító nyilatkozatait. Eddig csaknem háromezer levélszavazatot adtak le, ebből 818-at külképviseleteken; 2070 szavazatot levélben juttattak vissza az NVI-hez.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Tudom, hogy a kollektív memória véges, mint a bot, de talán még nem volt olyan régen az (de, nagyon régen volt február 23.), amikor kopasz, kigyúrt verőlegények és Erdösiné asszonyság megmutatták, hogyan lehet/kell egy állampolgári kezdeményezést csírájában elfojtani, megtiporni. Amikor a Nemzeti Választási Bizottság döntését megváltoztatva, a Kúria elkaszálta Erdösiné honvédő asszonyság népszavazási kérdését, helyette pedig az MSZP-s Nyakó Istvánét engedte át, sokan úgy vélték, ünnepelhetünk. Ekkor, azaz április 6-án azt írtuk, az indokolatlan ünneplésen túl nagy kérdés, hogy az illetékes független magyar hatóságoknak sikerül-e a nyomára bukkaniuk azoknak az arcoknak, akikről minden médiafogyasztó, ellenben nyomozati jogkörrel nem rendelkező magyar állampolgár is tudja már, hogy hol őriznek és védenek kit és miért. Igen, a Kubatov Gábor fideszes alelnök vezette Fradi biztonsági szolgálatának is dolgoztak. Ez van, történelemkönyvekbe illő ko(ó)rkép: kidobóemberek fizikai erejüket felhasználva próbálnak elcsalni egy népszavazást, a rendőrség pedig magasról leszarja a dolgot. Közben a gyalázat ellen tiltakozó aktivistát gyorsított eljárásban elítélik. Igen, ez van. A demokrácia nem egy kézzelfogható, ehető dolog, nem egy rezsicsökkentés, nem is nyugdíjemelés, nem csirkefarhát és nem is a napi üveg sör. A demokrácia valószínűtlen, színtelen-szagtalan-megfoghatatlan kategória. A szabadság és a jogbiztonság nekünk magától értetődik, pedig sokan megtapasztalták már, hogy nem az. Majd ha az ingyen pornót akarják beszüntetni, talán megmozdulunk. Addig is üzenjük Brüsszelnek és Clintonnak és a migránsoknak. Hogy a magyar demokrácia és jogállam szilánkosra zúzásába nem szólhatnak bele. Megoldjuk mi. Házon belül. Azért nem árt ellenőrizni választási Ilonka nénit és Jogtudós Patyi Andrásokat sem, akik arra esküdtek fel, hogy senki ne menjen a csúti kancigány és bűnöző bandája hatalom és pénzéhségévek szembe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.