Már több "legendás ellenfélen" is gondolkodnak, akik ellen pályára lépnének a magyar fiúk az új Puskás Ferenc Stadionban, aminek az építése látványosan halad – tudhattuk meg a Tv2 reggeli műsorából. A kampányfinisben átadott Ludovica campust is most volt idő feldicsérni, ha már átadták az embereknek és az ország biztonságára garanciát jelentő Közszolgálati Egyetemnek. Az kimaradt, hogy ezt a Nemzeti Választási Bizottság elnöke vezeti.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

png
Fociakadémia. Bokszakadémia. Birkózóakadémia. Az a sok akadémista...
namihami
Néhány ""legendás"" ellenfél:: Andorra, Skócia és társai.
Fiúk, ne kockáztassatok ismét. Nem volt elég egyszer?
advocat
Azért jól megy. Eddig volt egy kihasználatlan Puskás Ferencről elnevezett Népstadion. Volt benne atlétikai pálya is. Most lesz mellé egy 55 ezres - de bontható lelátójú - atlétikai stadion. Ha megrendezzük a 2023-as vb-t, utána ki fogja használni, mondjuk évi 2-3 alkalommal, meg legfeljebb 1000 (tiszteletjegyes) nézővel? Csak szórják a pénzt. Tisztel választók, ezért sem emelkedik a nyugdíj. Sem.
png
A Duna Arénát ki fogja használja?
Még mindig építési terület, vagyis csak viszi a pénzt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.