Vannak, akik a szememre vetik, hogy miért és milyen alapon nevezem Orbán rezsimjét fasisztának. Kérlek olvasd el az alábbi részt is. Okosok azt mondják, ha már 4-5 egyezés van a felsorolt pontokkal, akkor már fasiszta politikáról beszélhetünk! “Umberto Eco sok fontos jellemzőt sorolt fel, amelyből ha több megvan, fasizmusról beszélhetünk – hagyománykultusz, visszatérés az aranykorba, …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
No, akkor igen csak sok állam politikai berendezkedésére a fasisztoid jelző igaz lehet manapság.

Vallási, vagy legalább is okkult felfogás és rendszer jelenléte a társadalomban?!
Az USA-t pl. szabadkőművesek alapították. Tele is van a jelképeikkel. Sőt! Az új Denveri reptér, svastikat formázó leszállópályái a levegőből jól látszanak.
Hűha! Akkor az USA, már kezdetektől fogva náci és fasiszta?

A hagyományokhoz való ragaszkodás is baj?!
Néztem a két Korea vezetőinek találkozását. Gyönyörű hagyományos, sok száz éves régi ruházatban voltak a katonák felöltözve és így díszelegtek az államvezetőknek. Ezek szerint Dél-Korea is fasiszta?

Csak két példa.
Értem én ezt a "felvilágosodás, haladás, liberális," dumát.
Mindenki felejtse el a multját, a hagyományait, kultúráját, vallását és legyen csak pusztán gyökértelen, szürke, szingli, gyermek nélküli, ide-oda utazgató, fogyasztó, vásárló és kész. Elég szomorú törekvés...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.