Még csütörtökön elszökött két gyerek egy szegedi óvodából, a rendőrök is keresték őket.

Trolival utazgatott Szegeden a két kisgyerek, akik Megszöktek az óvodából

Fotó: Pixabay.com

Már a második eset volt, hogy az óvónők tudta nélkül tudott kijutni kisgyerek a szegedi intézményből – számolt be róla a Délmagyar. Csütörtökön ugyanis két 6-7 év körüli kisgyerek felügyelet nélkül elhagyta az óvoda területét, és a portál információi szerint hosszú ideig kóboroltak a városban.

Azt nem tudni, hogy a folyosókon miért nem tűnt fel a két gyerek az óvónőknek, de senki sem vette őket észre. Kimentek az ajtón, majd valószínűleg a kerítésen átmászva jutottak ki az utcára. Állítólag a fél várost bejárta a két kicsi. Mivel szomjasak voltak, előbb egy áruházba mentek, de pénz hiányában végül egy trolira ültek fel helyette. A kíséret nélkül sétáló gyerekek végül a belvárosban tűntek fel egy járókelőnek, aki értesítette a hatóságokat.

– Erre az esetre nincs mentség – fogalmazott Bartáné Tóth Mária, a Szegedi Óvodák Igazgatóságának vezetője. – Egyértelmű, hogy mulasztás történt, és megértem a szülők indulatait is.

Az igazgató elmondta, a csoporttal nem a megszokott óvónőjük volt, az eset idején pedig délutános társa még nem érkezett meg. – Amikor észlelte, hogy hiányzik két gyerek, azonnal keresni kezdték őket, a kollégák a környéket is bejárták. Fél óra után úgy döntöttek, értesítik a rendőrséget is.

Az érintett óvodai dolgozók írásbeli figyelmeztetést kaptak, úgy tudni, hogy a szülők nem akarják jogi útra terelni az ügyet.

(Blikk.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Csak kérdezem ,,túlkoros,, ovisok voltak ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Csak kérdezem ,,túlkoros,, ovisok voltak ???
wagabund
@papa.49: keresték a sulit..

szerintem senki nem tájékozódott pontosan, csak valamit hablatyolnak..
papa.49
@wagabund: Na de milyen óvoda az ilyen óvoda, ahonnan csak úgy megpattan két gyermek, a korukból ítélve ősszel már suliba mennek ...
wagabund
@papa.49: jó kérdés..gondolom behegesztették a kaput...

:-)
papa.49
@wagabund: Lehet )))))))
Vagy megbízzák a valtont hogy őrizze a kerítést )))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.