Magyarcsanád, Mártély, Csanytelek - A most induló kormányzati ciklusban a Modern Városok Program mintájára várható egy hasonló a községek számára. Három faluban megkérdeztük: mit szeretnének megvalósítani, ha lehetőséget kapnak?

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A ,,modern városok,, program csak HAZUGSÁG VOLT NEM EGYÉB, ez se lesz más !!!
lópicigáspár
Először is elnézést, hogy saját kis térségem gondjával-bajával traktálom az itt lévőket, de nem tudtam szó nélkül hagyni! A cikkben nyilatkozó hölgy egyik gyermeke volt sokuk közül az egyik, aki a facebookon megosztotta a szavazólapját miszerint a fideszre szavazott! Gratulálok! 8 év alatt nem sikerült az utcájukat pormentesíteni, leszámítva az eső utáni időszakot! Bökényben meg túrapihenő!!! Ezen besírtam! A szeméttelep helyére szeretnék! Kb 20 kamionnyi földes hulladékot kellene elszállítani, de inkább többet! Arról ne beszéljünk, hogy ott se víz, se gáz! A településhez vezető út pedig akkor semmisült meg, amikor a két polgármester két ciklussal megelőző elődje (az édesanyja) megengedte a fakitermelőknek az út használatát a 40 tonnás gépekkel! A javítás néhány kátyú befoltozásában kimerült oszt jónapot! Szóval minden szép és jó!
papa.49
@lópicigáspár: Borítékolnám ÍGY IS MARAD sajnos !!!
nezelodo
Jaj, ne!!! Hiszen nemrég Kövér még az urbanizációtól féltette a falvakat. Alighanem nem nézett szét a család MSZMP-s hitbizományában, mert ott is mint az ország többi jobb sorsra érdemes részein elnéptelenednek a falvak, munka híján, dőlnek össze az eladhatatlan házak, vagy a tetejükön nől ki az akác. Az utak pedig már újra makadám utak leszne, mert letöredezik róla az első és egyben utolsó aszfaltréteg. Na, nem sok látszik a vidékfejlesztésből legtöbb helyen, legfeljebb a kisvárosok három négy fölösleges focipályája.
Sámannus
Matyarok, akko mi lesz a kisvasúttal, meg a stadionokval? Mikor érjük utól Ukrajnát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.